ümit özdağ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti’ye siyah çöp poşeti giydirilmesiyle ilgili soruşturma açıldığı iddialarını kesin bir dille yalanladı. Bakan Yerlikaya, bu iddiaların yalan haber olduğunu belirtti ve yayanlar hakkında gerekli adli işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Ali Yerlikaya’dan Sert Açıklama

Yerlikaya, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda, “Saldırganın adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak herhangi bir soruşturma açılmadığını” vurguladı. İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Valilik tarafından hiçbir soruşturma başlatılmadığını belirterek, bu iddiaları “alçakça yalanlar” olarak nitelendirdi.

Olayın Detayları

İstanbul Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı şüphesiyle gözaltına alınan Yunus Emre Geçti, yaşanan arbede sırasında ateş açarak polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etti. Olayda bir polis memuru ve bir sivil de yaralandı. Olay sonrası Geçti, adliyeye çöp poşeti giydirilerek getirildi, bu durum kamuoyunda büyük tepki topladı.

Şehit Şeyda Yılmaz’a Veda

Polis memuru Şeyda Yılmaz’ın cenaze töreni, Sivas’ta düzenlendi. Cenazeye İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve birçok devlet yetkilisi katıldı. Şehidin eşi Semih Yılmaz, cenaze töreninde büyük acı yaşadı ve tabutun başında gözyaşlarıyla eşine veda etti. Şehidin cenazesi, Sivas’ta Yukarı Tekke Polis Şehitliği’ne defnedildi.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.