elon musk

Ordu Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki F.A., İstanbul’da yaşadığı dehşet verici olayları sosyal medyada paylaştığı bir video ile anlatarak tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Genç kız, tecavüze uğradığını, bu anların videoya kaydedilip kendisine şantaj yapıldığını açıkladı. Olayın ardından hızla harekete geçen İçişleri Bakanlığı, F.A.’yı koruma altına aldığını duyurdu.

“Bayıltılıp Kaçırıldım ve Tecavüze Uğradım”

F.A., İstanbul’da iki kız ve iki erkekle birlikte bir geziye çıktığını ancak bu gezinin bir tuzak olduğunu belirtti. Genç kız, bayıltılarak kaçırıldığını ve cinsel saldırıya uğradığını söyledi. Bu korkunç anların videoya çekildiğini ve ardından saldırganların kendisine sürekli şantaj yaptığını açıkladı. Bir yıl boyunca sessiz kaldığını ifade eden F.A., artık daha fazla dayanamadığını belirterek sosyal medya üzerinden yardım talebinde bulundu.

“Ailem Tehdit Edildi, Sessiz Kalmaya Mecbur Bırakıldım”

F.A., paylaştığı videoda saldırganların yalnızca cinsel saldırı ile yetinmediğini, kimlik bilgilerini de kullanarak dolandırıcılık yaptıklarını belirtti. Genç kız, suçsuz yere hapis cezası alma korkusu içinde yaşadığını, ayrıca ailesine zarar verileceği tehdidiyle sessiz kalmaya zorlandığını söyledi. Yaşadığı çaresizliği gözler önüne seren F.A., “Artık daha fazla dayanacak gücüm yok, lütfen yardım edin” diyerek sesini duyurdu.

İçişleri Bakanlığı Harekete Geçti: “Devlet Kızımızın Yanında”

F.A.’nın yardım çığlığına kayıtsız kalmayan İçişleri Bakanlığı, olayın hemen ardından harekete geçerek genç kızın koruma altına alındığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, F.A.’nın yerinin tespit edildiğini ve koruma tedbirlerinin uygulandığını belirtti. Yerlikaya şu açıklamayı yaptı: “18 Ekim 2024 günü sosyal medyada yardım çağrısında bulunan F.A.’nın yer tespiti yapılmış ve gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Kızımız devletimizin koruması altındadır.”

F.A.’nın ifadesi psikolog eşliğinde alındı ve olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. Bakanlık, kamuoyuna süreçle ilgili gelişmelerin paylaşılacağını duyurdu.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.