ümit özdağ

İstanbul Tuzla’da polise yönelik silahlı saldırı sonucu bir polis memuru yaralandı. Polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon sırasında saldırıya uğradı. Olayda yaralanan polis memuru Adem Köş, hastaneye kaldırılırken, saldırgan etkisiz hale getirildi.

Olayın Detayları

Olay, Tuzla’nın Tepeören Mahallesi‘nde lüks bir sitede saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Polis ekipleri, aranan şahısların bulunduğu bir villaya operasyon düzenledi. Operasyon sırasında, evde bulunan E.E., F.İ. ve Ç.G. isimli şahıslar polise ateş açtı. Çıkan çatışmada bir polis memuru yaralandı. Polise saldıran E.E., çatışmada etkisiz hale getirildi. F.İ. ve Ç.G. isimli diğer şahıslar ise yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralı polis memuru Adem Köş, olay yerine çağrılan ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nekaldırılırken, etkisiz hale getirilen E.E. morga kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Şüphelilerin Sabıka Kayıtları

Yapılan incelemelerde, ölen E.E.‘nin kasten adam öldürmek başta olmak üzere toplamda 10 farklı suçtan kaydı olduğu belirlendi. F.İ. dolandırıcılık suçundan, Ç.G. ise SKM suçundan sabıkalı çıktı. Villada yapılan aramada 3 adet tabanca, uyuşturucu maddeler ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı

Olay sonrası, polis ekipleri lüks villaların bulunduğu sitenin giriş ve çıkışlarını kapattı. Yaya ve araç trafiğine izin verilmezken, bölgeye giriş yapmak isteyen araçlar tek tek kontrol edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında operasyon devam etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu X üzerinden olaya ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, “Bugün Tuzla ilçemizde aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon sırasında polis memurumuz Adem Köş yaralanmıştır. Kahraman polisimize acil şifalar diliyorum. Ülkemizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden tüm polislerimize Allah’tan koruma diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.