dilan polat

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Başkan Yardımcısı Kamala Harris‘i eleştirmek amacıyla bu hafta sonu Pennsylvania‘da bir McDonald’s şubesinde çalışmasıyla gündeme geldi. CNN‘in haberine göre, Trump’ın fast food zincirinin kızartma bölümünde görev alması bekleniyor.

Harris’in McDonald’s Geçmişi ve Açıklamaları

Kamala Harris, gençlik yıllarında McDonald’s’ta çalıştığını sık sık dile getiriyor. Geçtiğimiz ay MSNBC‘ye verdiği bir röportajda Harris, “McDonald’s’ta çalışmak, o dönemde geçinmek için mücadele eden insanlar için bir örnekti” diyerek bu deneyimini Amerikan halkının ihtiyaçlarına olan bakış açısıyla ilişkilendirdi.

Trump’ın Harris’e Eleştirileri

Donald Trump, Harris’in McDonald’s geçmişiyle ilgili yalan söylediğini iddia ederek, bu konuyu defalarca gündeme getirdi. Harris’in fast food zincirinde çalıştığına dair iddiaları reddeden Trump, McDonald’s’ın merkez ofisinin de bu iddiaları yalanladığını öne sürdü. Ancak bu iddialar daha önce çürütülmüş durumda.

Trump ve McDonald’s İlişkisi

Donald Trump, McDonald’s hayranlığıyla bilinen bir isim. 20 yıldan uzun bir süre önce McDonald’s’ın reklamlarında yer aldı ve Big Mac, Filet-o-Fish, patates kızartması ve vanilyalı milkshake siparişiyle ünlü. Ayrıca 2019’da hükümetin kapanması sırasında, Clemson Tigers futbol takımını Beyaz Saray’da ağırlayıp, McDonald’s’tan kişisel olarak ödediği yiyecekleri ikram etmişti.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Hizbullah, Genel Sekreter Nasrallah’ın Ölümünü Doğruladı

Hizbullah, Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın İsrail’in düzenlediği hava saldırısında öldüğünü doğruladı. Detaylar haberimizde.

İran, Nasrallah’ın Ölümü Nedeniyle 5 Gün Yas İlan Etti

İran, Hizbullah lideri Nasrallah’ın ölümünün ardından 5 günlük yas ilan etti. Ali Hamaney, Nasrallah’ın ölümünü “direniş cephesi için büyük kayıp” olarak nitelendirdi.

Ömer bin Ladin Fransa’dan Sınır Dışı Edildi: Ülkeye Girişi Yasaklandı

Fransa, Usame bin Ladin’in oğlu Ömer bin Ladin’i terörü övdüğü gerekçesiyle sınır dışı etti ve ülkeye girişini yasakladı.

ABD – Rusya Gerilimi Diddy Skandalıyla Büyüyor: FBI Her Şeyi Biliyordu

Sean ‘Diddy’ Combs’un seks ticareti skandalı ABD ile Rusya arasında gerilim yarattı. Rusya, FBI ve Beyaz Saray’ın bu skandalı sakladığını iddia etti.