ümit özdağ

2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 10. ayağında mücadele eden milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Aragon pistinde yapılan ikinci gün yarışlarının ilkini 2. sırada tamamladı. Tissot Superpole yarışında 5. sıradan start alan Razgatlıoğlu, Ducati motorlarıyla yarışan rakipleri Nicolo Bulega ve Alvaro Bautista ile çekişmeli bir mücadele yaşadı ve damalı bayrağı 2. sırada gördü.

Çekişmeli Yarışta Büyük Mücadele

Yarışın başında kısa bir süre 7. sıraya düşen Razgatlıoğlu, sadece bir tur sonra 2. sıraya yükseldi. Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Nicolo Bulega‘yı iki kez geçmeyi başaran Razgatlıoğlu, son üç tura lider girdi. Ancak son turda, Alvaro Bautista‘ya geçilerek yarışı 2. sırada bitirdi.

Puanlamanın ana yarışa göre daha düşük olduğu Tissot Superpole’da Bautista birinci olurken, Toprak ikinci, Bulega ise üçüncü sırada yer aldı.

Şampiyonluk Yarışı Sürüyor

Dünkü ilk ana yarışta da Andrea Iannone‘nin ardından 2. sırayı elde eden Toprak Razgatlıoğlu, bu sonuçla puanını 394’e yükseltti. En yakın rakibi Bulega ile arasındaki farkı 35 puana çıkaran Razgatlıoğlu, şampiyonluk için önemli bir avantaj elde etti. Bautista ise 308 puanla Bulega’yı takip etmeye devam ediyor.

Aragon Pistinde Son Yarış

ROKiT BMW Motorrad takımıyla yarışan milli motosikletçi, kariyerinde henüz Aragon pistinde birincilik elde edemedi. TSİ 15.00’te başlayacak olan ana yarışta, bu sezon Aragon pistinde son kez mücadele edecek. Razgatlıoğlu, Superbike’ın Fransa ayağında yaşadığı kazanın ardından Aragon öncesindeki iki yarışa katılamamıştı, ancak bu süreçte geri dönüş yaparak formunu tekrar kazandı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Raphaël Varane 31 Yaşında Futbola Veda Etti

Fransız savunma oyuncusu Raphaël Varane, sürekli sakatlıklar nedeniyle 31 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. Varane, kariyeri boyunca birçok büyük başarıya imza attı.

Cinsel İlişki Videosu İddiası Sonrası Elif Karaarslan’dan Abonelerine Özel İçerik

Hakemlikten ihraç edilen Elif Karaarslan, sosyal medya üzerinden ücretli abonelik başlattı. Aylık 59,99 TL karşılığında özel içerikler sunacak.

Zehra Güneş’ten Kadına Şiddete Sert Tepki: “Yaşamak İstiyoruz”

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in katledilmesine sosyal medya üzerinden isyan etti: “Yaşamak istiyoruz.”

Kenan Yıldız, Cengiz Ünder’in Rekorunu Kırarak Tarihe Geçti

Cengiz Ünder’in Şampiyonlar Ligi’nde gol atan en genç Türk futbolcu rekoru, Juventus’un genç yeteneği Kenan Yıldız tarafından kırıldı. Detaylar haberimizde…