ümit özdağ

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), yeni yönetim kurulu başkanı olarak Fuat Tosyalı‘yı seçti. 24 Eylül’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda alınan bu karar, şirketin Gebze Bilişim Vadisi’ndeki genel merkezinde duyuruldu. Toplantıya, şirket hissedarlarının tamamı katıldı.

Yönetimde Yeni Dönem

Genel kurul toplantısında, Togg Yönetim Kurulu üyelerinde önemli değişiklikler yapıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği‘nden (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu görevini Hakan Ülken‘e devrederken, Anadolu Grubu temsilcisi Tuncay Özilhan yerini Talip Altuğ Aksoy‘a bıraktı. Zorlu Grubu adına yönetimde bulunan Bekir Cem Köksal ise görevini Olgun Zorlu‘ya teslim etti.

Yeni Yönetim Kurulu ve İlk Toplantı

Yeni seçilen Togg Yönetim Kurulu üyeleri arasında Ahmet Nazif ZorluKamilhan Süleyman YazıcıAli Taha KoçŞerif Yavuz TosyalıŞenol KazancıOlgun Zorlu ve Hakan Ülken yer alıyor. İlk toplantılarını gerçekleştiren yönetim kurulu, Başkan Yardımcılığı görevine Ahmet Nazif Zorlu‘yu seçti.

Yönetimden Mesajlar

Yeni görevine başlayan Fuat Tosyalı, geçmiş dönemde şirkete önemli katkılar sağlayan Rifat Hisarcıklıoğlu ve Tuncay Özilhan‘a teşekkür etti. Tosyalı, “Togg ile küresel pazarlarda da başarıyı yakalamayı hedefliyoruz” dedi. Görevini devreden Hisarcıklıoğlu ise, “Togg’un, projeler için hızlı bir şekilde tanınan ve takdir edilen bir marka haline gelmesinden gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.