ümit özdağ

Türkiye, polis memuru Şeyda Yılmaz’ın suç makinesi Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilmesini konuşurken, Beyoğlu’nda meydana gelen tecavüz girişimi büyük yankı uyandırdı. Çok sayıda suç kaydı olan iki kişi, Beyoğlu’nda yolda bir kadına tecavüz girişiminde bulundu. Olayın ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan zanlılar, gelen tepkiler üzerine yeniden gözaltına alındı. Zanlıların serbest bırakılması, sosyal medyada sert eleştirilere neden olmuştu.

Olayın Detayları

1 Ekim Salı günü saat 04.00 sıralarında Hüseyinağa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 25 yaşındaki İ.A. sokakta yürürken iki kişinin takibine maruz kaldı. Bir süre sonra zanlılar, kadına tecavüz girişiminde bulundu. Kadının çığlıklarına çevredekiler müdahale etti. Zanlılardan biri, kendisini “amcamın kızı” diyerek savunmaya çalıştı, ancak çevredeki vatandaşlar bu bahaneyi kabul etmeyerek tepki gösterdi.

Gözaltı ve Serbest Bırakılma

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliler Semir T. (31) ve Ömer K. (27)’yi gözaltına aldı. Ancak, mağdur İ.A.’nın şikayetçi olmaması üzerine zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Suç Makineleri

Semir T.’nin “cinsel saldırı”, “mukavemet”, “uyuşturucu madde kullanmak”, “gasp” gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenildi. Ömer K.’nın ise “cinsel saldırı”, “kasten yaralama”, “mukavemet”, “otodan hırsızlık” gibi çeşitli suçlardan kaydı bulunuyor.

Yeniden Gözaltına Alındılar

Zanlıların serbest bırakılması, sosyal medyada büyük tepki topladı. Tepkiler üzerine, zanlılar yeniden gözaltına alındı ve haklarında soruşturma başlatıldı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.