Fenerbahçe’den Rihanna Atağı: 50 Milyon Dolarlık Dev Proje

Fenerbahçe, Rihanna ile büyük bir iş birliğine imza atmaya hazırlanıyor. 50 milyon dolarlık bu anlaşma, kulübün küresel marka olma yolundaki en önemli adımlarından biri.

Guardiola, Milliyetçi Soruya Tepki Gösterdi: “İsrail ve Gazze’ye Bakın”

ep Guardiola, basın toplantısında Thomas Tuchel ile ilgili sorulan milliyetçi temalı bir soruya sinirlendi. İsrail ve Gazze örneğini göstererek açık fikirli olmanın önemine dikkat çekti.

Eski Hakem Selçuk Dereli, Ankara’da Hayat Kurtardı!

Selçuk Dereli, Ankara’da bir restoranda Heimlich manevrası ile Hamire Tuğutlu Toygartepe’yi kurtardı. İlk yardımın önemi bir kez daha gözler önüne serildi.

Alanyasporlu Hwang Ui-Jo’ya 4 Yıl Hapis Talebi: Cinsel İlişkiyi Gizlice Kaydetti!

Süper Lig ekibi Alanyaspor’un Güney Koreli futbolcusu Hwang Ui-Jo, cinsel ilişkiyi gizlice kayda aldığı gerekçesiyle dört yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Şampiyonlar Kupası Fenerbahçe’nin: Eczacıbaşı’nı Geçerek 5. Kez Kazandı!

Fenerbahçe, 2024 AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda Eczacıbaşı’nı 3-1 mağlup ederek 5. kez kupanın sahibi oldu. Detaylar haberde!

Arjantin’in Yıldızı Messi’den Emeklilik Açıklaması!

Lionel Messi, milli takımdaki 10. hat-trick’ini yaparak Ronaldo’nun rekoruna ortak oldu. Yıldız oyuncu, milli takımdan emekliliğin yakın olabileceğini itiraf etti.

Cinsel İlişki Videosu İddiası Sonrası Elif Karaarslan’dan Abonelerine Özel İçerik

Hakemlikten ihraç edilen Elif Karaarslan, sosyal medya üzerinden ücretli abonelik başlattı. Aylık 59,99 TL karşılığında özel içerikler sunacak.

Tahkim Kurulu Selçuk İnan’ın Cezasını Ertelemedi: 1 Maç Men Kesinleşti

Selçuk İnan’ın Gaziantep FK Teknik Direktörü olarak aldığı 1 maçlık ceza Tahkim Kurulu tarafından onandı. Erteleme talebi ise reddedildi.

Al Musrati Yokluğunda Beşiktaş Paslarda ve Hücumda Geriledi

Beşiktaş, Al Musrati’nin yokluğunda hücum etkinliğinde büyük düşüş yaşadı. Pas istatistiklerindeki gerileme, Libyalı oyuncunun takım için kritik rolünü gözler önüne serdi.

Milli Yıldız Gizem Örge: “Omuzumu Bıraktım Ama Devam Ettim”

Gizem Örge, Cumhuriyet’e verdiği röportajda Çin zaferi ve Şampiyonlar Ligi hedeflerini anlattı. Milli yıldız, Eda Erdem’e övgüler yağdırdı.