ümit özdağ

Tiktok Fenomeni Kübra Aykut Hayatını Kaybetti

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli’de bulunan lüks bir sitedeki evinin 5. katından atlayarak intihar etti. Geçmişte “Kendime layık damat bulamıyorum” diyerek kendi kendine düğün yapan Aykut, ardında bir mektup bıraktı. Olay, Sultanbeyli ilçesi Hasanpaşa Mahallesi’ndeki lüks bir sitede yaşandı. Polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen, Aykut’un hayatını kaybettiği tespit edildi. Naaşı, özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

ümit özdağ
SOSYAL MEDYA FENOMENİ KÜBRA AYKUT KENDİNİ 5’İNCİ KATTAN ATARAK İNTİHAR ETTİ (AYKUT ZOR – İZZET AYDIN – MEHMET GÜZEL/İSTANBUL-İHA)

Olay Yerinde İncelemeler Başlatıldı

Site güvenliği tarafından durumu polise bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayla ilgili incelemeler sürerken, Kübra Aykut’un intihar etmeden önce bıraktığı mektup polis ekipleri tarafından incelenmeye alındı.

ümit özdağ
SOSYAL MEDYA FENOMENİ KÜBRA AYKUT KENDİNİ 5’İNCİ KATTAN ATARAK İNTİHAR ETTİ (AYKUT ZOR – İZZET AYDIN – MEHMET GÜZEL/İSTANBUL-İHA)

Dilan Polat Hastaneye Geldi

Durumu öğrenen ünlü isim Dilan Polat, Aykut’un naaşının bulunduğu hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Polat, bir süre hastanede bekleyerek olay hakkında bilgi edinmeye çalıştı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Cüce Gezegen Ceres’te Yaşanabilirlik İhtimali: Organik Kimyasallar Keşfedildi

Cüce gezegen Ceres’teki Ernutet Krateri’nde keşfedilen organik kimyasallar, yaşamı destekleyebilecek bir ortamın varlığına işaret ediyor.

İstanbul’un En Sağlıklı ve Lezzetli Durakları: Glutensiz ve Vegan Seçenekler

İstanbul’un en sağlıklı ve lezzetli duraklarını keşfedin! Glutensiz ve vegan seçeneklerle dolu mekanlar, taze ve organik tatlarla sağlıklı beslenme keyfi sunuyor.

Everest Dağı’nın Uzamasının Sırrı Çözüldü: Erozyonun Gücü

Everest Dağı, yılda yaklaşık 2 milimetre uzuyor. Erozyon ve yer kabuğundaki basınç, bu sürecin ana nedenleri olarak gösteriliyor.

Eski Playboy Modeli Louise Glover: Şöhretten Evsizliğe Uzanan Yolculuk

Eski Playboy modeli Louise Glover, lüks yaşamdan evsizliğe uzanan yolculuğunu anlattı. Şöhretin kısa ömrü ve zorluklarla dolu hikâyesi ilham verici.