ümit özdağ

Sosyal Güvenlik uzmanı Mehmet Akif Cenkci, X hesabında SGK’nın borç takibine dair dikkat çeken bir belge paylaştı. Belgeye göre, 1 kuruş borcu olan bir vatandaşa haciz işlemi başlatıldı. Bu durum, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ümit özdağ

1 Kuruş Borca 175 TL Masraf!

Cenkci’nin paylaştığı belgede, 1 kuruş borca 4 kuruş gecikme zammı ve 175 TL dosya masrafı eklenerek toplam borcun 175,05 TL‘ye çıktığı görüldü. Cenkci, bu durumu “Şaka değil, gerçek!” ifadeleriyle duyurdu.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Kredi Kartı Bilgilerinizi Koruyun: Infostealer Zararlı Yazılımı Chrome’un Güvenliğini Aştı

Infostealer adlı zararlı yazılım, Google Chrome’un güvenlik önlemlerini aşarak kullanıcıların kişisel ve finansal bilgilerine erişim sağlıyor. İşte Infostealer’a karşı alınabilecek önlemler.

Son 7 Yılın En Çok Kazandıran Yatırımı: Altın mı, Konut mu?

BETAM’ın araştırmasına göre, son 7 yılda altın en yüksek getiriyi sağladı, konut ise kira getirisiyle birlikte en kazançlı ikinci yatırım aracı oldu.

BİM, Dijital Katılım Bankası Kurmak İçin İlk Adımı Attı

BİM, dijital katılım bankasına iştirak etmeyi planladığını duyurdu. SPK’dan alınan görüşle araştırma çalışmaları sürdürülüyor.

Rahmi Koç’un Hayali: Bir Günlüğüne Odacı ya da Çaycı Olmak

Rahmi Koç, katıldığı bir programda “Bir günlüğüne kimin işini yapmak istersiniz?” sorusuna esprili bir yanıt verdi: “Odacı ya da çaycı olurdum.”