ümit özdağ

İstanbul Fatih‘te iki genç kadını vahşice katleden Semih Çelik‘in evinde yapılan aramalarda, kitaplığındaki ‘Kukla’ isimli kitap dikkatleri üzerine çekti. Daniel Cole‘un yazdığı bu roman, işlediği cinayetlerle gündeme gelen Çelik’in şiddet içeren eğilimleri hakkında ipuçları verebilir.

ümit özdağ

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil Cinayeti Ülkeyi Sarsmıştı

19 yaşındaki Semih Çelik, 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil‘i korkunç bir şekilde katletti. İki genç kadının hayatını kaybetmesi, ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Olayın ardından Çelik, yaşamına son verdi. Yapılan incelemelerde, psikolojik sorunları nedeniyle 6 kez tedavi gördüğü ortaya çıktı.

ümit özdağ

Kitaplıkta Bulunan ‘Kukla’ Kitabı

Çelik’in evinde yapılan aramalarda, dikkat çeken bir diğer detay ise kitaplığında yer alan ‘Kukla’ isimli kitaptı. Roman, bir seri katilin altı kurbanının vücut parçalarını birleştirerek oluşturduğu korkunç bir cesetle tüm ülkeyi dehşete düşürmesini konu alıyor. Kitapta anlatılan şiddet ve cinayet sahneleri, Çelik’in bu kitaptan etkilenmiş olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.