ümit özdağ

Eyüpsultan ve Fatih’te yaşanan iki vahşi cinayetin ardından intihar eden Semih Çelik’in annesi, yaşanan trajik olayların perde arkasını anlattı. Oğlunun pandemi süreciyle değiştiğini belirten anne, kızları korumak için uyarılarda bulunduğunu söyledi. Semih Çelik isimli şahsın, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner‘i öldürdükten sonra intihar etmesi üzerine ailesi de konuştu.

Oğlunu Pandemide Kaybetti

Semih Çelik’in annesi, oğlunun psikolojik sorunları nedeniyle yıllarca mücadele ettiğini ifade etti. Hastanelere başvurduklarını, doktorların durumu “ergenlik psikolojisi” olarak değerlendirdiğini belirtti. Ancak pandemiden sonra her şeyin değiştiğini söyledi: “Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim. Hepsi kayıtlarda vardır. Oğlumun durumu kötüleşince İkbal’in ailesine gidip ‘Kızınızı uzak tutun, iz kaybettirin’ dedim.”

“Bir Anneyim, Kim Evladının Böyle Olaylara Karışmasını İster?”

Anne, yaşananlardan duyduğu büyük üzüntüyü dile getirirken, hiçbir annenin evladının böyle bir trajediye karışmasını istemeyeceğini söyledi. Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner‘in hayatlarının çok genç yaşta sona erdiğine dikkat çekti ve şu sözleri ekledi: “Keşke oğlum sadece kendini yaksaydı, kızlara zarar vermeseydi.”

ümit özdağ

Olay Günü Neler Yaşandı?

Semih Çelik’in annesi, olay günü oğlunun kendisini görüntülü aradığını ifade etti. “Oğlum ne yapıyorsun dedim. ‘Anne iyiyim, Ayşenur yanımda, lavaboda’ dedi. Sohbet ettik ve hiçbir anormallik sezmedim.” diyen anne, oğlunun uyuşturucu kullanmaya pandemi sonrası başladığını iddia etti. Ayrıca, Semih Çelik ve İkbal Uzuner‘in sıklıkla buluştuğu mekanın Edirnekapı’daki surlar olduğunu belirtti: “İkbal onu bırakmak istemiyordu, ilişkilerini bir türlü sonlandıramadılar.”

“Çaresiz Kaldım, Keşke Sadece Kendi Gitseydi”

Oğlunun sürekli doğa ve kadın figürleri çizdiğini anlatan anne, çizimlerinin normalde sakin olduğunu ancak son dönemde karanlık bir hâl aldığını ifade etti. Oğlunun donanımlı ve okumayı seven biri olduğunu belirten anne, şöyle devam etti: “Ben çok büyük acı çekiyorum. Evladım günlerdir toprakta ama ben o kızlar için üzülüyorum. Oğlumun sorununu çözemedim, intihara meyilliydi. Keşke sadece kendi gitseydi.”

Pandemi Sonrası Yaşanan Bir Trajedi

Bu trajik olay, pandemi sürecinin bazı bireyler üzerindeki psikolojik etkilerini gözler önüne seriyor. Semih Çelik’in annesinin yaşadığı çaresizlik, her anne babanın karşı karşıya kalabileceği bir durumun ne kadar yıkıcı olabileceğini gösteriyor. Uyuşturucu bağımlılığı ve psikolojik sorunlar, gençlerin hayatını altüst ederken, geride yürek burkan hikayeler bırakıyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.