ümit özdağ

İstanbul Ümraniye’de gerçekleşen operasyon esnasında, 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz, suç makinesi Yunus Emre Geçti tarafından açılan ateş sonucu şehit oldu. Hem polis memuru hem de Sivaslı bir kahraman olan Şeyda Yılmaz, memleketinde toprağa verildi. Olayın ardından, kendisi de polis olan eşi Semih Yılmaz, yaşadığı acıyı ve olay anını anlattı.

Olay Günü ve Yaşananlar

Şehit Şeyda Yılmaz’ın eşi Semih YılmazAA muhabirine yaptığı açıklamada olay gününde kendisinin de görevde olduğunu söyledi. Aynı vardiyada çalıştıkları eşinden haber alamayınca büyük bir korkuya kapıldığını belirten Semih Yılmaz, o anları şu sözlerle ifade etti: “Telsizden bir anons duydum; Dudullu Polis Merkezi’nde bir polis yaralanmıştı. Hemen eşimi aradım, ama açmadı. Silah arkadaşlarımla hastaneye doğru giderken, eşimin de vurulanlardan biri olduğunu öğrendim. Duyduğumda ne yapacağımı bilemedim.”

Şehit Olmayı İstemişti

Şehit polis Şeyda Yılmaz, hayat arkadaşı ve meslektaşı olan Semih Yılmaz’la şehitlik üzerine konuşmuştu. Semih Yılmaz, eşinin daha önce birkaç kez şehit olmayı istediğini dile getirdiğini belirtti ve duygularını şu cümlelerle paylaştı: “O, şehit olmayı çok istiyordu. Biz aramızda bile konuşmuştuk, önce ben olayım, sonra sen olursun diye. Ne yazık ki bu arzu gerçek oldu.”

“Ben Yandım, Başka Aileler Yanmasın”

Acılı eş, konuşmasında adalete olan güvenini yineleyerek, zanlının cezasız kalmayacağına inandığını ifade etti. Ancak bu tür olayların tekrarlanmaması için suç makinelerine karşı daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı: “Ben yandım, başka ailelere ateş düşmesin. Devletimizin bu konuda gerekeni yapacağına inanıyorum.” dedi. Tüm Türkiye, Şehit Şeyda Yılmaz için yas tutarken, Yılmaz’ın aziz hatırası tüm meslektaşları ve halk tarafından derin bir saygı ile anılıyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.