ümit özdağ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi‘nde (YYÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları 7’nci gününe girdi. Polis, jandarma ve AFAD ekipleri, Van Gölü sahilinde ve gölün içinde kapsamlı bir arama operasyonu yürütüyor. Ekipler, arama köpekleri, tekneler ve botlarla arama çalışmalarına devam ederken, genç kızdan henüz bir iz bulunamadı.

Van Gölü Sahiline İndi, Bir Daha Haber Alınamadı

Diyarbakır’dan Van’a, üniversiteye yeni kayıt yaptırmak için gelen Rojin Kabaiş, kaldığı yurtta yemek yedikten sonra 27 Eylül 2024 tarihinde Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrıldı. O andan itibaren kendisinden bir daha haber alınamadı.

İHA’nın haberine göre, Rojin, kaybolmadan önce yolda annesiyle görüntülü konuşma gerçekleştirdi ve bir büfeden alışveriş yaptı. Güvenlik kameralarına yansıyan bu görüntülerde, genç kızın göle ulaştıktan sonra bir bankta oturup gölü izlediği görülüyor. Ancak, bu noktadan sonra Rojin kamera açısının dışına çıktı ve o andan itibaren ortadan kayboldu.

Arama Çalışmaları 7. Gününde

Rojin Kabaiş’in kaybolmasının üzerinden geçen 7 günde, arama çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Polis ve jandarma ekipleri, sahilde arama köpekleriyle çalışırken, Van Gölü’nde tekneler ve botlarla detaylı aramalar gerçekleştiriliyor. AFAD ve itfaiye ekipleri de su altında ve göl çevresinde kaybolan genç kızı bulabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.