Prof. Dr. Devrim Özkan, Silahla Tehdit ve Darp Suçlamasıyla Tutuklandı

Şanlıurfa‘nın Birecik ilçesinde, iki kadını darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan Prof. Dr. Devrim Özkan tutuklandı. Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi olan Özkan, avukat N.B.Ç. ve annesi L.Ö. tarafından tehdit ve darp iddialarıyla suçlandı. Bu olay, bölgedeki adli mercilerde geniş yankı uyandırdı.

Suç Duyurusu: Darp ve Tehdit İddiaları

Avukat N.B.Ç. ve annesi L.Ö, aynı binada oturdukları Prof. Dr. Devrim Özkan hakkında tehdit ve darp iddialarıyla Birecik Cumhuriyet Başsavcılığı‘na suç duyurusunda bulundu. Olay sonrası harekete geçen emniyet güçleri, Özkan’ı gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Darp ve Silahla Tehdit Suçlamasıyla Tutuklandı

Gözaltına alınan Prof. Dr. Devrim Özkan, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Birecik Adliyesi‘ne sevk edildi. Nöbetçi hakimlikçe yapılan incelemeler sonucunda Özkan, “darp ve silahla tehdit” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma derinleştirilmeye devam ediyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…