ümit özdağ

CHP Genel Başkanı Özgür ÖzelSinan Ateş davası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı’nın devam etmesi adına bir cinayetin üstünün örtülmesine izin verilmemesi gerektiğini vurguladı. Özel, mahkemenin hızla karar vermeye çalıştığını ifade ederek, Ayşe Ateş’in endişelerinin duruşma salonuna hakim olduğunu belirtti.

“Sadece Tetikçiler Yargılanıyor”

Özgür Özel, Sinan Ateş cinayetinin duruşmalarını takip ederken yaptığı konuşmada, davada yalnızca tetikçilerin yargılandığını belirtti. “Cumhur İttifakı sürecek diye bir cinayeti üstü örtülü bırakmayın” diyerek yetkililere çağrıda bulundu. Özel, dosyada gerçek azmettiricilerin gizli tutulduğunu ve bazı siyasi isimlerin yargılanmadığını söyledi.

“Ankara’da Bir Cenaze Var ve Orada Duruyor”

Özel, “Türkiye’nin vicdanı, ahlakı ve adaleti bu davada yatıyor” diyerek, davada gerçek suçluların cezalandırılmadığını dile getirdi. “Buradaki 3-5 torbacıya ceza verip, esas azmettiricileri yargılamazsanız bu iş olmaz. Adalet, sadece katiller içeri girdiğinde sağlanamaz” şeklinde konuştu.

“İyilerin İttifakı Türkiye’yi Kurtaracak”

Özel, açıklamasında Cumhur İttifakı’nın devam etmesi için cinayetin üzerinin örtülmemesi gerektiğini tekrarladı. “İyiliğe sarılın, iyiler akşam rahat uyur” diyerek sözlerine son verdi. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ve Kemal Kılıçdaroğluile birlikte duruşmayı yakından takip eden Özel, kamuoyunun vicdanını rahatlatacak bir karar beklediklerini belirtti.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.