FETÖ

Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen‘in ölümüne dair sert bir açıklama yaptı. Bakanlık, Gülen’in “devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren” biri olduğunu vurgulayarak, onun “vatansız” olarak ölmesinin ibret verici olduğunu belirtti. Tüm terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği de ifade edildi.

FETÖ’ye Karşı Sert Durum Mesajı

Açıklamada, FETÖ elebaşı Gülen‘in ölümüyle ilgili şu ifadeler dikkat çekti: “Bu hainin vatansız olarak ölmesi, ona destek veren herkes için bir uyarı niteliğindedir. Zarar gören vatandaşlarımızın acısını hafifletmese de, bu ihanetin kaçınılmaz sonu ibretliktir.” Bakanlık ayrıca, halen bu yapının etkisi altında kalanlara da bir an önce Türk adaletine teslim olmaları çağrısında bulundu.

Terörle Mücadelede Kararlılık Vurgusu

Milli Savunma Bakanlığı, başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı mücadelenin, kökleri tamamen kazınana kadar azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirtti. “Her türlü değeri istismar eden bu hain yapılarla mücadelemiz, devletimizin bekası için kesintisiz sürecektir” denildi.

15 Temmuz Şehitlerine Minnet

Bakanlık, açıklamasının sonunda 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle anarken, gazilere ve şehit ailelerine de şükranlarını sundu.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.