Üniversite Öğrencisi Bebeğini Mısır Gevreği Kutusunda Saklayarak Öldürdü

İngiltere’de yeni doğan bebeğini mısır gevreği kutusunda saklayarak ölümüne sebep olan üniversite öğrencisi Jia Xin Teo, mahkeme tarafından cinayetten suçlu bulundu. Malezyalı Jia Xin Teo (22), Coventry Üniversitesi‘nde eğitim almak üzere İngiltere’ye yerleşmişti.

Cinayet İddiası: Mısır Gevreği Kutusunda Bebek Cansız Bulundu

4 Mart’ta doğum yapan Teo, polis açıklamasına göre, bebeğini bir mısır gevreği kutusuna koyarak valizine yerleştirdi. Polis, ihbar üzerine Teo’nun odasında yaptığı aramada, bebeğin cansız bedenini valizin içinde buldu. Bebeği öldürdüğünü reddeden Teo, kendisini bunu yapmaya zorlayan “sesler duyduğunu” iddia etti.

Mahkemeden Cinayet Suçlaması

Savcı James Leslie Francis, Teo’nun hamileliğini çevresindeki insanlardan sakladığını ve İngiltere’ye geldiğinde doğum yapma olasılığını bildiğini belirtti. Francis, “Teo, yardım arama fırsatına sahipti, ancak gizlice doğurmayı ve kimseye haber vermemeyi tercih etti. Bebek hayattaydı ve yaşayabilirdi ama Teo, onu bilerek mısır gevreği kutusuna koymaya karar verdi” dedi.

Cezası Henüz Açıklanmadı

Mahkeme, Jia Xin Teo’yu cinayetten suçlu buldu ancak henüz cezai kararını açıklamadı. Bu trajik olay, İngiltere ve Malezya’da büyük yankı uyandırdı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

İran, Nasrallah’ın Ölümü Nedeniyle 5 Gün Yas İlan Etti

İran, Hizbullah lideri Nasrallah’ın ölümünün ardından 5 günlük yas ilan etti. Ali Hamaney, Nasrallah’ın ölümünü “direniş cephesi için büyük kayıp” olarak nitelendirdi.

Hizbullah, Genel Sekreter Nasrallah’ın Ölümünü Doğruladı

Hizbullah, Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın İsrail’in düzenlediği hava saldırısında öldüğünü doğruladı. Detaylar haberimizde.

Ömer bin Ladin Fransa’dan Sınır Dışı Edildi: Ülkeye Girişi Yasaklandı

Fransa, Usame bin Ladin’in oğlu Ömer bin Ladin’i terörü övdüğü gerekçesiyle sınır dışı etti ve ülkeye girişini yasakladı.

ABD – Rusya Gerilimi Diddy Skandalıyla Büyüyor: FBI Her Şeyi Biliyordu

Sean ‘Diddy’ Combs’un seks ticareti skandalı ABD ile Rusya arasında gerilim yarattı. Rusya, FBI ve Beyaz Saray’ın bu skandalı sakladığını iddia etti.