Küçükçekmece’de Oyun Alanında Kaza: 6 Yaşındaki Yusuf’un Acı Ölümü

İstanbul Küçükçekmece’de yıkılmış bir gecekondu alanında 6 yaşındaki Yusuf Alparslan Şaz’ın üzerine devrilen şömine, küçük çocuğun hayatını kaybetmesine neden oldu. Yıkıntıların altında kalan Yusuf, ailesi tarafından hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Olay, bölgede büyük bir üzüntü yarattı.

Oyun Oynarken Üzerine Şömine Devrildi

Olay, Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi Karaçıkmaz Sokak üzerinde, daha önce yıkılmış bir gecekondunun bulunduğu alanda yaşandı. Yusuf Alparslan Şaz, komşusunun çocuğuyla birlikte bu metruk alanda oyun oynuyordu. İddialara göre, çocukların oyun oynadığı sırada 2 metre 80 santim yükseklikteki şömine üzerlerine devrildi. Yusuf, şöminenin altında kalarak ağır şekilde yaralandı.

Küçükçekmece’de Oyun Alanında Kaza: 6 Yaşındaki Yusuf’un Acı Ölümü

Hastane Yolunda Hayatını Kaybetti

Yıkıntının altından çıkarılan küçük çocuk, ailesi tarafından hemen hastaneye götürüldü. Ancak, Yusuf hastane yolundahayatını kaybetti. Bu trajik olay, ailesi başta olmak üzere, mahalle sakinleri ve olaya tanık olan herkes üzerinde derin bir acı bıraktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve ihmali olanların cezalandırılması talep edildi.

Baba Fatih Şaz: “Oğlumu Tuğlaların Altından Aldım”

ümit özdağ

Olayı büyük bir acıyla anlatan baba Fatih Şaz, oğlunun komşunun çocuğuyla birlikte yıkık gecekondunun bahçesinde oyun oynadığını belirtti. Baba Şaz, “Oğlum, yanımda oyun oynamak istemedi ve bahçeye gitti. Şömine onların üzerine devrilince komşunun oğlu kendini kurtardı, ancak ben oğlumu tuğlaların altından çıkardım” ifadelerini kullandı. Oğlu Yusuf’un dilini ağzından aldıktan sonra nefes almaya başladığını ancak hastaneye giderken hayatını kaybettiğini söyleyen baba, olayla ilgili sorumluların cezalandırılmasını istedi.

ümit özdağ

Soruşturma Başlatıldı

Yetkililer, olayın yaşandığı bölgedeki yıkım işlemi sırasında alınmayan tedbirlerin sonuçlarını araştırıyor. Metruk binadayapılan yıkımın ardından bölgede kalan şöminenin neden kaldırılmadığı ve güvenlik önlemlerinin neden alınmadığı soruları gündeme geldi. Yusuf’un hayatını kaybetmesine sebep olan bu ihmalin ardından mülk sahibi ve müteahhitlerhakkında soruşturma başlatıldı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.