Zeki Demirkubuz

Son dönemde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz eti tespit edildiği için gündeme gelen Köfteci YusufKaraman Futbol Kulübü ile 2024-2025 sezonu için forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında, Karaman FK’nın maç formalarında Köfteci Yusuf logosu yer alacak.

Karaman FK ve Köfteci Yusuf İş Birliği

Karaman Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Hemşehrimiz Yusuf Akkaş’ın ülkemize kazandırdığı milli markamız Köfteci Yusuf ile forma sponsorluğu anlaşması yapıldı. Anlaşma çerçevesinde 2024-25 sezonu boyunca maç formalarımızda Köfteci Yusuf logosu yer alacak. Yusuf Akkaş ve Köfteci Yusuf Ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz,” ifadelerine yer verildi.

Bu sponsorluk anlaşması, Köfteci Yusuf’un marka imajını güçlendirme ve futbol sektöründe tanınırlığını artırma hamlesi olarak değerlendiriliyor. Karaman FK ise bu anlaşmayla yerli bir markayla iş birliği yaparak sezon boyunca önemli bir destek kazanmış oldu.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

TTK 132 İşçi Alımı Kura Çekimi: Tarih, Saat ve Sonuçlar Açıklandı

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun 132 işçi alımı için kura çekimi 24 Ekim 2024’te yapılacak. Kura sonuçları ve nihai isim listesi www.taskomuru.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…