Son Dakika: Kilis'e Havan Mermileri Düştü, TSK Karşılık Verdi!

Kilis sınırına düşen iki havan mermisi, bölgede büyük bir tedirginlik yarattı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), saldırıya ÇNRA (Çok Namlulu Roketatar), top ve tank atışlarıyla hızlı bir şekilde karşılık verdi. Havan mermilerinin düşmesiyle başlayan çatışmalar, bölgede büyük bir gerilime neden olurken, yangın da kısa sürede etkisini gösterdi.

Havan Mermileri Kilis Sınırına Düştü

Akşam saatlerinde, Suriye tarafından ateşlenen iki havan mermisi, Kilis’in kırsal bölgelerine isabet etti. Hedef olan alanlar, Oylum höyüğü ve Akıncılar bölgesi olarak bildirildi. Söz konusu bölge, Türkiye-Suriye sınırında yer almakta olup, hassas bir noktada bulunuyor. Bu gelişmeler, sınırda güvenlik güçlerini alarma geçirdi ve bölgede büyük bir hareketlilik başladı.

Havan toplarının düşmesiyle birlikte, TSK hızlı bir şekilde karşılık vererek, saldırının geldiği bölgeyi yoğun ateş altına aldı. TSK, anında başlattığı operasyonla saldırının kaynağını hedef alarak güvenliği sağlamak adına gerekli önlemleri aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Anında Karşılık Verdi

Sınır ötesinden gelen tehditlere karşılık olarak, Türk Silahlı KuvvetleriÇNRA, top ve tank atışlarıyla yanıt verdi. Saldırının gerçekleştirildiği bölgeye düzenlenen karşı operasyon, çatışmaların daha fazla yayılmasını önlemek amacıyla hızla başlatıldı. Bölgedeki güvenlik güçleri, herhangi bir olumsuz durumu engellemek için tüm tedbirleri aldı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.