ümit özdağ

Ünlü rapçi Kanye West, boşandığı eşi Kim Kardashian‘a olan benzerliğiyle dikkat çeken mimar Bianca Censori ile yollarını ayırma kararı aldı. West, dört çocuğunun annesi Kim Kardashian’dan boşandıktan kısa bir süre sonra evlendiği Censori ile iki yıldan kısa süren ilişkisini noktalıyor.

Ayrılık Kararı ve Resmi Açıklama

TMZ‘nin haberine göre, çift Aralık 2022’de evlenmişti ancak son birkaç haftadır yakın çevrelerine ayrıldıklarını bildirdiler. İlişkilerinin bitme nedeni olarak ise çeşitli kişisel anlaşmazlıklar ve baskıcı tutumlar öne sürülüyor.

ümit özdağ

Bianca Censori’nin Değişen İmajı

Kanye West, Kim Kardashian’dan ayrıldıktan sonra 29 yaşındaki Bianca Censori ile evlenerek magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. İlk zamanlarda Kardashian’a olan benzerliği ile dikkat çeken Censori, zaman içinde bu imajdan sıyrılarak daha cesur ve farklı bir görünüme kavuştu. Özellikle İtalya tatili sırasında neredeyse tamamen çıplak kıyafetler giymesiyle büyük tartışmalara yol açtı. Bu gezisi sırasında müstehcen kıyafetleri nedeniyle para ve hapis cezası riskiyle karşı karşıya kaldı.

ümit özdağ
Kanye West has tied the knot with Yeezy designer Bianca Censori in a secret ceremony Thursday, according to reports. The rapper was spotted wearing a wedding band on his ring finger, though it doesn’t appear the pair filed a marriage certificate to make the union legally binding, TMZ reports. Censori, who was spotted dining out with the rapper earlier this week, has worked as an architectural designer for his Yeezy brand for a handful of years, her LinkedIn profile revealed. While she’s usually a brunette, she recently changed her look to blond locks — sparking confusion among the “Jesus Walks” rapper’s fans. The pair were spotted with their new rings as they arrived at the Waldorf Astoria in Beverly Hills Thursday. Last month, the rapper released a song titled “Censori Overload” — a direct nod to his apparent new bride.

Kanye West’in Kontrolcü Tavırları

Çiftin ilişkisi boyunca, Kanye West’in Bianca Censori üzerinde baskı kurduğu ve onu giymek istemediği kıyafetleri giymeye zorladığı iddiaları sıkça gündeme geldi. Bu kontrolcü tutumun, Censori’nin ailesi tarafından da endişeyle karşılandığı ve ailenin, Bianca’yı ayrılmaya ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.

ümit özdağ
LOS ANGELES, CA – MAY 13: Kanye West and Bianca Censori are seen on May 13, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Ayrılığın Ardından

Ayrılık kararı sonrası Kanye West’in bir süre Japonya’da tek başına yaşamaya karar verdiği öğrenildi. Çiftin, 20 Eylül’de Tokyo’da birlikte tatil yaparken son kez görüntülendiği belirtiliyor. Bu süreçte Bianca Censori’nin Avustralya’ya, ailesinin yanına döndüğü öğrenildi.

ümit özdağ

Kanye West ve Kim Kardashian İlişkisi

Kanye West ve Kim Kardashian, 2012’de başladıkları ilişkilerini 2014’te evlilikle taçlandırmıştı. İkilinin, ikisi taşıyıcı anneden olmak üzere toplam dört çocuğu bulunuyor. Çift, 2021 yılında ayrılık kararı aldı ve 2022 yılında resmi olarak boşandı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Hizbullah, Genel Sekreter Nasrallah’ın Ölümünü Doğruladı

Hizbullah, Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın İsrail’in düzenlediği hava saldırısında öldüğünü doğruladı. Detaylar haberimizde.

İran, Nasrallah’ın Ölümü Nedeniyle 5 Gün Yas İlan Etti

İran, Hizbullah lideri Nasrallah’ın ölümünün ardından 5 günlük yas ilan etti. Ali Hamaney, Nasrallah’ın ölümünü “direniş cephesi için büyük kayıp” olarak nitelendirdi.

Ömer bin Ladin Fransa’dan Sınır Dışı Edildi: Ülkeye Girişi Yasaklandı

Fransa, Usame bin Ladin’in oğlu Ömer bin Ladin’i terörü övdüğü gerekçesiyle sınır dışı etti ve ülkeye girişini yasakladı.

ABD – Rusya Gerilimi Diddy Skandalıyla Büyüyor: FBI Her Şeyi Biliyordu

Sean ‘Diddy’ Combs’un seks ticareti skandalı ABD ile Rusya arasında gerilim yarattı. Rusya, FBI ve Beyaz Saray’ın bu skandalı sakladığını iddia etti.