Jose Mourinho'nun Geceliği 1000 Pound'luk Oteli ve İstanbul'daki Hayatı

Fenerbahçe’nin ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, İstanbul’da ultra lüks bir yaşam sürüyor. İngiliz basını, Mourinho’nun Türkiye’deki yaşamını detaylı bir şekilde mercek altına aldı. Özellikle Daily Mail, Mourinho’nun İstanbul’daki hayatına dair pek çok ayrıntıyı paylaştı. İstanbul’daki konaklama tercihi, alışkanlıkları ve özel yaşamı hakkında yapılan bu analiz, futbolseverlerin ilgisini çekti.

İstanbul’da Four Seasons‘da Kalıyor

Jose Mourinho, İstanbul’un en prestijli otellerinden biri olan Four Seasons Hotel‘de konaklıyor. İstanbul Boğazı‘na nazır bu lüks otelin gecelik fiyatları en düşük 1.000 Pound‘dan başlıyor. 19. yüzyıldan kalma bu saray otelinde kalan Mourinho’nun süiti, muhteşem Boğaz manzarası ile Fenerbahçe’nin merkezi olan Asya yakasına kadar uzanıyor.

Jose Mourinho'nun Geceliği 1000 Pound'luk Oteli ve İstanbul'daki Hayatı

Mourinho’nun, Fenerbahçe’den yıllık 10 milyon Pound kazandığı ve bu lüks yaşam tarzıyla dikkat çektiği de İngiliz basınının vurguladığı bir başka detay.

Sabah Rutinleri ve Özel Şoförü

61 yaşındaki teknik direktör, sabahları otelin havuzunda yüzerek güne başlıyor. Günlük antrenmanlarına ise şoförü tarafından Can Bartu Tesisleri‘ne götürülerek devam ediyor. Mourinho, İstanbul’da geçirdiği bu yoğun tempoya rağmen enerjik ve karizmatik tavırlarıyla dikkat çekiyor.

Beşiktaş Sokaklarında Döner Keyfi

Mourinho, lüks yaşamına rağmen İstanbul sokaklarında da vakit geçirmeyi ihmal etmiyor. Bazen, otelinden sadece birkaç yüz metre uzaklıktaki Beşiktaş sokaklarında sevdiği dönerciye giderek yemek yiyor. Mourinho’nun döner yerken çekilen fotoğrafları personel tarafından gösterildiğinde, ünlü teknik adamın fotoğrafların paylaşılmamasını rica ettiği belirtiliyor.

Yemek Tercihleri: Tavuk Çorbası ve Margarita Pizza

Jose Mourinho'nun Geceliği 1000 Pound'luk Oteli ve İstanbul'daki Hayatı

Mourinho’nun oteldeki yemek tercihi ise oldukça sade. Otel personeli, her akşam yemeğinde aynı siparişi verdiğini belirtiyor: Tavuk çorbası, Margarita pizza, dondurma ve maden suyu. Mourinho, bu basit zevklerle, lüks saray otelinde sade bir yaşam sürmeyi tercih ediyor. Daily Mail‘in belirttiği gibi, Mourinho’nun bu yaşamı, Manchester’daki Lowry Hotel‘de geçirdiği günlere kıyasla çok daha ihtişamlı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Raphaël Varane 31 Yaşında Futbola Veda Etti

Fransız savunma oyuncusu Raphaël Varane, sürekli sakatlıklar nedeniyle 31 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. Varane, kariyeri boyunca birçok büyük başarıya imza attı.

Cinsel İlişki Videosu İddiası Sonrası Elif Karaarslan’dan Abonelerine Özel İçerik

Hakemlikten ihraç edilen Elif Karaarslan, sosyal medya üzerinden ücretli abonelik başlattı. Aylık 59,99 TL karşılığında özel içerikler sunacak.

Zehra Güneş’ten Kadına Şiddete Sert Tepki: “Yaşamak İstiyoruz”

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in katledilmesine sosyal medya üzerinden isyan etti: “Yaşamak istiyoruz.”

Kenan Yıldız, Cengiz Ünder’in Rekorunu Kırarak Tarihe Geçti

Cengiz Ünder’in Şampiyonlar Ligi’nde gol atan en genç Türk futbolcu rekoru, Juventus’un genç yeteneği Kenan Yıldız tarafından kırıldı. Detaylar haberimizde…