ümit özdağ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sürpriz bir transfer iddiasıyla yeniden Premier Lig‘e dönebilir. Tecrübeli teknik adamın, Everton‘ın başına geçecek en güçlü aday olduğu konuşuluyor. İngiltere basınında yer alan haberlere göre, Everton’un yeni sahipleri olan The Friedkin Group, takımın kötü gidişatını düzeltmek için Mourinho‘yu gündemine aldı.

Everton’da Değişim Kapıda: Mourinho Gündemde

Premier Lig’de sezona kötü bir başlangıç yapan Everton, ilk 6 haftada yalnızca 4 puan toplayabildi. Bu düşük performansın ardından, teknik direktör Sean Dyche ile yolların ayrılması gündeme geldi. Everton’un yeni sahipleri, bu ayrılığın gerçekleşmesi durumunda takımın başına geçmesi için en güçlü aday olarak Jose Mourinho‘yu belirledi.

Jose Mourinho’nun Everton ile Bağlantısı

Football Insider‘ın haberine göre, Sean Dyche’ın görevden alınması durumunda Mourinho’nun Everton’un başına geçeceği belirtiliyor. Ayrıca, ilginç bir bağlantı olarak The Friedkin Group, Mourinho’nun Fenerbahçe‘den önce çalıştırdığı Roma‘nın da sahibi. Roma, Mourinho ile üç yıllık bir sözleşme imzalamış ancak bu sözleşmenin son yılında yollar ayrılmıştı.

Mourinho’nun Premier Lig Geçmişi ve Başarıları

Jose Mourinho, Premier Lig’de daha önce ChelseaManchester United ve Tottenham gibi dev kulüpleri çalıştırdı ve İngiltere futbolunda büyük başarılar elde etti. Mourinho’nun Premier Lig’de 3 şampiyonluğu bulunuyor. Onun İngiltere futboluna olan etkisi, onu hala cazip bir teknik direktör haline getiriyor.

Fenerbahçe’de Mourinho Dönemi

Şu ana kadar Fenerbahçe‘nin başında 13 maça çıkan Mourinho, 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 2.08 puan ortalaması yakaladı. Fenerbahçe, Mourinho’nun yönetiminde zirve yarışına devam ederken, İngiltere’den gelen bu sürpriz transfer iddiaları taraftarları şaşırtmış durumda.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Raphaël Varane 31 Yaşında Futbola Veda Etti

Fransız savunma oyuncusu Raphaël Varane, sürekli sakatlıklar nedeniyle 31 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. Varane, kariyeri boyunca birçok büyük başarıya imza attı.

Zehra Güneş’ten Kadına Şiddete Sert Tepki: “Yaşamak İstiyoruz”

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in katledilmesine sosyal medya üzerinden isyan etti: “Yaşamak istiyoruz.”

Kenan Yıldız, Cengiz Ünder’in Rekorunu Kırarak Tarihe Geçti

Cengiz Ünder’in Şampiyonlar Ligi’nde gol atan en genç Türk futbolcu rekoru, Juventus’un genç yeteneği Kenan Yıldız tarafından kırıldı. Detaylar haberimizde…

Cinsel İlişki Videosu İddiası Sonrası Elif Karaarslan’dan Abonelerine Özel İçerik

Hakemlikten ihraç edilen Elif Karaarslan, sosyal medya üzerinden ücretli abonelik başlattı. Aylık 59,99 TL karşılığında özel içerikler sunacak.