ümit özdağ

İstanbul‘un Beyoğlu ilçesinde bir bina durduk yere çöktü. Olay, Bülbül Mahallesi Serdar Ömer Paşa Caddesi’nde meydana gelirken, binadan düşen beton parçaları park halindeki otomobillerin üzerine düştü. Neyse ki olayda yaralanan olmadı.

Bina Çöktü, Araçlar Hasar Gördü

ümit özdağ

Saat 16.00 sıralarında yaşanan olayda, iş yeri olarak kullanılan ancak o sırada kapalı olduğu öğrenilen 3 katlı binanın çatısı çöktü. Çatıdan kopan beton parçaları, caddenin üzerinde park halinde bulunan 4 aracın üzerine düştü. Olay anında çevrede kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

İtfaiye ve Polis Ekipleri Müdahale Etti

Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak çatıda tehlike yaratabilecek parçaları temizledi. Olayın ardından itfaiye ekipleri tarafından bina üzerinde incelemeler yapıldı.

ümit özdağ

Olay Anı Tanık Anlatımı

Olayın tanığı Doğan Can, çökme anını şöyle anlattı:

“Telefonla konuşuyordum, bir anda patlama oldu. Sanki deprem oluyor sandım. Çıktım baktım ki binadan parçalar düşüyor, arabaların üzerine çatı çöktü.”

Şans eseri olay sırasında bina içinde kimsenin olmaması büyük bir tehlikeyi önlemiş oldu.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.