ümit özdağ

Dünyanın önde gelen otel gruplarından IHG Hotels & Resorts (IHG), Türkiye’deki ilk Garner Oteli için franchise anlaşmasını imzaladı. FRT Turizm ve AB Consulting desteğiyle hayata geçirilen bu proje, 2025 yılında açılması planlanan Garner İstanbul Arnavutköy Oteli ile Türkiye’deki ilk Garner markalı otel olarak hizmet vermeye başlayacak.

Garner İstanbul Arnavutköy Oteli: Stratejik Konum

126 oda kapasiteli otel, dört farklı binadan oluşacak ve İstanbul Havalimanı’na yakın bir konumda yer alacak. Yılda 64,3 milyon yolcu ağırlayan ve dünyanın en yoğun havalimanlarından biri olan İstanbul HavalimanıGarner Oteli için ideal bir yer olarak öne çıkıyor. Otelin, aktarma yapan yolculara sağladığı konfor ve markanın sunduğu rahat konaklama deneyimi, oteli tercih sebebi haline getirecek.

Garner Markasının Farklı ve Rahat Konaklama Deneyimi

Garner Oteli, misafirlerine avantajlı fiyatlarla rahat ve farklı bir konaklama sunmayı hedefliyor. IHG Hotels & Resorts’un bu yeni markası, konuklarının beklentilerini karşılamak için mükemmel bir gece uykusu, 7/24 erişilebilen Garner Shop atıştırmalıkları ve sabahları enerji verecek lezzetli bir kahvaltı gibi olanaklar sunmayı vadediyor. Merkezi konum ve kolaylıklar, Garner Oteli’ni öne çıkaran faktörlerden sadece bazıları.

IHG’nin Türkiye’deki Büyüme Planları

IHG Hotels & Resorts Avrupa Bölgesi Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Willemijn Geels, bu yeni projeyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Markamızı Türk yatırımcılara tanıttıktan sadece bir ay sonra ilk Garner Otelimiz için imzaların atılması, yatırımcıların IHG markalarına olan güvenini göstermesi açısından önemli bir adım. İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde yer alacak bu yeni otelimiz, 2025 yılında açılacak Holiday Inn Express İstanbul Airport ile IHG’nin Türkiye’deki büyümesinin bir parçası olacak. Garner markamız sunduğu esneklik ve güçlü yatırım getirisi ile büyümeye devam edecek.”

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.