dilan polat

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, haklarında “hayasızca hareketler” suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, sosyal medyada yayımlanan görüntülerin ardından resen başlatıldı.

Soruşturma ve Gözaltı Kararı

Beşiktaş‘taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran görüntüler nedeniyle, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında soruşturma açıldı. “Hayasızca hareketler” gerekçesiyle başlatılan bu soruşturma kapsamında, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından iki kardeş gözaltına alındı.

Adliyeye Sevk Edildiler

Polat ve Doğu, gözaltı işlemlerinin ardından İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne sevk edildi. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat da avukatlarıyla birlikte adliyede bulundu.

Daha Önce de Yargılanmıştı

Dilan Polat, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi‘nde, “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” ve “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” suçlarından 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. 19 Ağustos’ta bu davadan tahliye edilmişti.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.