Magazin

Edis’ten Eurovision Açıklaması: Azerbaycan’ı Alizade ile Birlikte Temsil Edebilir!

Edis, Azerbaycan’ı Eurovision’da Alizade ile temsil edebileceğini açıkladı. Bu sürpriz açıklama sosyal medyada kullanıcıları ikiye böldü.

Grammy Ödüllü Efsane Jack Jones Hayatını Kaybetti

Grammy ödüllü şarkıcı Jack Jones, 86 yaşında hayatını kaybetti. "Love Boat" şarkısıyla tanınan Jones, lösemi nedeniyle vefat etti.
spot_imgspot_img

TUSAŞ’a Yapılan Terör Saldırısı Nedeniyle Haluk Levent Konseri İptal

TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı nedeniyle Gölbaşı Belediyesi 29 Ekim Haluk Levent konserini iptal etti. Yerine bayraklı yürüyüş ve mehteran gösterisi yapılacak.

Gülben Ergen Zehirlendiğini Duyurdu: Serumlu Fotoğrafla Sağlık Durumunu Paylaştı

Gülben Ergen zehirlendiğini açıkladı. 72 saattir serum alan Ergen, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla takipçilerine bilgi verdi.

Murat Ceylan’dan Survivor 2024 İçin İlk Sinyaller: Geri Sayım Başladı

Survivor 2024 sezonu için geri sayım başladı! Sunucu Murat Ceylan yeni sezon için sürprizlerin hazırlandığını açıkladı. İşte yeni sezona dair ipuçları.

Eski Sevgilisini Darbettiği İddiasıyla Yargılanan Çağatay Akman Beraat Etti

Çağatay Akman'ın, eski sevgilisi Öykü Uslu'yu darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada beraat kararı verildi. Tüm suçlar için dava düştü.

Troy Deeney, Victoria’s Secret Modelleri ile Partide 300 Bin Euro Harcadı

Troy Deeney, Las Vegas’ta üç gün süren bir partide 300 bin Euro harcadığını ve Victoria’s Secret modelleriyle eğlendiğini anlattı. Şimdi bu olaydan pişmanlık duyuyor.

Şahan Gökbakar’dan 29 Ekim Tepkisi: Kutlamalar İptal Edilmemeli

Şahan Gökbakar, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı sonrası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edilmesine tepki gösterdi. Gökbakar, bayramın daha coşkulu kutlanması gerektiğini savundu.