Kültür & Sanat

Emily in Paris Yıldızı Lucas Bravo, Diziyi Eleştirdi: “Sanatsal Değeri Yok”

Emily in Paris yıldızı Lucas Bravo, diziyi eleştirerek "İzleyenlerin zekasını hafife alıyor" dedi ve beşinci sezonda yer almayabileceğini belirtti.

Tom Holland, Örümcek Adam 4’ü Duyurdu: Çekimler 2025’te Başlıyor

Tom Holland, Örümcek Adam 4’ü duyurdu. Filmin çekimlerinin 2025 yazında başlayacağı açıklandı. Marvel hayranları yeni filmi sabırsızlıkla bekliyor.
spot_imgspot_img

Şahan Gökbakar ile Disney+ İş Birliği: Recep İvedik 8 Geliyor!

Disney+, Şahan Gökbakar ile Recep İvedik 8 için anlaşma masasına oturdu. Film, Disney+ platformunda izleyiciyle buluşacak.

Futbol Efsanesi Pele’nin Hayatı Beyaz Perdede

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu, Brezilyalı futbol efsanesi Pele'nin hayatını anlatıyor. Filmde genç Pele’nin azim dolu hikayesi beyaz perdeye taşınıyor.

Yeni Dünya Yeni Kurallar: Vedat Milor’dan Ezber Bozan Tespitler

Vedat Milor, Yeni Dünya Yeni Kurallar kitabında kapitalizmin ve toplumun güncel sorunlarını tartışarak farklı bir bakış açısı sunuyor.

Atatürk’ün Mirasına Saygı: Kızılcık Şerbeti 29 Ekim Bölümü

Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti, 29 Ekim’de Atatürk’e olan minneti güçlü bir replikle ifade etti ve sosyal medyada büyük alkış topladı.

Zeki Demirkubuz’un ‘Hayat’ Filmi Televizyonda İlk Kez TRT 2’de

Zeki Demirkubuz'un 97. Akademi Ödülleri’nde Türkiye’nin aday adayı olan "Hayat" filmi, 27 Ekim Pazar akşamı TRT 2’de televizyonda ilk kez yayınlanacak.

Bir Cumhuriyet Şarkısı: Atatürk’ün Kültür Devrimini Anlatan Film Vizyona Girdi

Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi, Atatürk'ün vizyonuyla Özsoy Operası'nın hikayesini anlatıyor. Ertan Saban’ın canlandırdığı Atatürk rolü ve filmdeki tarihi detaylar dikkat çekiyor.