ümit özdağ

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, hakkında sosyal medyada yayılan yasak aşk ve kürtajiddialarına karşı bir açıklama yaptı. Durbay, gerçeği gözyaşları içinde paylaştığı videoda, kürtaj değil, kolon kanseriameliyatı geçirdiğini belirtti. Kendisine yöneltilen çirkin iftiralara sert bir dille karşılık veren Durbay, bu iftiraların sorumlularından hukuki yollarla hesap soracağını ifade etti.

Gülşah Durbay: “Kolon Kanseri Teşhisi Aldım”

Yaklaşık 5 dakikalık video açıklamasında Durbay, Temmuz ayında geçirdiği bağırsak ameliyatı sonrasında kolon kanseriteşhisi aldığını belirtti. Operasyon sonrası patoloji raporlarında ortaya çıkan bu durum, Durbay ve doktorları için beklenmedik bir gelişme olmuştu. Durbay, sağlık durumu ve tedavi sürecine dair her şeyi kamuoyuyla paylaşmayı planladığını ancak kız kardeşinin riskli hamileliği nedeniyle bu açıklamayı ertelemek zorunda kaldığını söyledi.

İftiralara Sert Tepki: “Mahkemeye Verdim”

Durbay, sosyal medyada kendisi hakkında iftira yayanlara karşı sert tepki gösterdi. Hakkında çıkarılan yasak aşk ve kürtaj iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve bu çirkin kampanyanın planlı bir saldırı olduğunu belirtti. Durbay, iftiracıları hukuka başvurarak mahkemeye verdiğini ve hiçbir özrün kabul edilmeyeceğini ifade etti.

“Sadece Fiziksel Şiddet Değil, Siyasi Linç de Yaşıyoruz”

Durbay, kadınların toplumda sadece fiziksel şiddet ve tacizle değil, aynı zamanda siyasi linç kampanyalarıyla da karşı karşıya kaldığını vurguladı. Siyasi kariyerini ve ailesini hedef alan bu tür çirkin iftiraların sorumlularından yasal yollarla hesap soracağını belirten Durbay, bu süreçte partisini ve kendisini hedef alanların en ağır cezayı alacaklarını söyledi.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.