MHP

Grammy ödüllü şarkıcı Jack Jones, ünlü şarkıları ve sesiyle milyonların kalbinde iz bıraktı. ‘Love Boat’ adlı şarkısıyla tanınan sanatçı, 86 yaşında hayatını kaybetti. Eşi Eleanora Jones tarafından yapılan açıklamaya göre, Jones, Kaliforniya’nın Rancho Mirage kentindeki bir hastanede lösemi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Jack Jones Kimdir?

Jones, müzik dünyasına derin izler bırakan bir isim olarak tanınıyordu. Frank Sinatra’nın varisi olarak görülen Jack Jones, ‘Lollipops and Roses’, ‘Wives and Lovers’ ve ‘The Impossible Dream’ gibi unutulmaz hit şarkılarıyla tanındı. Aynı zamanda The Love Boat dizisinin jenerik şarkısını seslendirmesiyle de popülerlik kazandı. Jones, iki Grammy ödülüne sahip olan ender sanatçılardan biriydi.

Jones’un annesi, Emmy’ye aday gösterilen ünlü aktris Irene Hervey, babası ise Allan Jones idi. Babası, Show Boat (1936) ve Marx Brothers’ın A Night at the Opera (1935) ve A Day at the Races (1937) filmlerinde başrol oynamıştı. Sanatçı kökenli bir aileden gelen Jones, müziğe olan yeteneği ve sesiyle kısa sürede büyük bir üne kavuştu.

Müzik Kariyeri ve Efsanevi Şarkıları

Jack Jones, müzik kariyerine 1959 yılında Capitol Records ile ilk sözleşmesini imzalayarak adım attı. İlk albümü This Love of Mine’da, Steve Allen bestesi olan “This Could Be the Start of Something Big” şarkısına da yer verdi. Özellikle Frank Sinatra’nın “Call Me Irresponsible” adlı şarkısındaki performansıyla dikkat çekti ve 1964 yılında “Wives and Lovers” ile Grammy ödülünü kazandı. Bu başarı, onu müzik dünyasında öne çıkararak şöhretini pekiştirdi.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Kerem Bürsin Yeni Aşkını Buldu! Sabancıların Torunu Melisa Tapan ile Sevgili Oldu

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, kalbini Sabancı ailesinin torunu Melisa Tapan’a kaptırdı. İkilinin aşkı magazin gündeminde!

Arka Sokaklar’da Narin Cinayeti İşlendi: Türkiye Ağladı

Arka Sokaklar dizisinin son bölümü, Narin Güran cinayetini andıran Yasin isimli çocuğun trajik ölümünü işledi. Tüm Türkiye gözyaşlarına boğuldu.

Jennifer Lopez’in American Idol Kararı: Sadece Bir Reality Yıldızı mı?

Jennifer Lopez, ‘American Idol’ jüriliği ile kariyerinde risk aldı, ancak müzik, sinema ve televizyon dünyasında önemli bir figür haline gelmeyi başardı.

Hailey Bieber, Justin’in Diddy ile Bağına Dair İddialara Cevap Verdi

Hailey Bieber, Justin Bieber’ın Diddy ile ilişkisine dair söylentilerin ortasında cesur bir paylaşım yaptı. İşte detaylar ve arka planda yaşananlar.