ümit özdağ

Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray ile oynanan hazırlık maçında yaptığı el hareketi nedeniyle Fenerbahçe’nin tepkisini çekti ve özür diledi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ve Panathinaikos’un 85-56 kazandığı maçta, Galatasaraylı taraftarlar eski koçları Ataman’a sevgi gösterisinde bulundu. Ataman, taraftarların bu ilgisine karşılık vererek el işaretiyle Süper Lig’de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan futbol maçına gönderme yaparak “3-1” işaretini yaptı.

Bu hareket, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Fenerbahçe camiasının tepkisine neden oldu. Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Ataman’ın hareketini eleştirerek bunun bölücü ve aşağılayıcı olduğunu belirtti ve gerekli aksiyonların alınacağını söyledi.

Ergin Ataman’dan Özür

Fenerbahçe’den gelen tepkinin ardından Ergin Ataman, yaptığı açıklamayla Fenerbahçe camiasından özür diledi. Ataman, “Bu hareketi yaparken herhangi bir camiayı hedef alma veya rencide etme amacım kesinlikle olmamıştır. Yaşanan olay dolayısıyla kırdığım Fenerbahçe camiasından özür dilerim” ifadelerini kullandı. Ataman, el hareketinin planlanmamış olduğunu ve basında yer alan görüntülerin yanlış anlaşıldığını belirtti.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Raphaël Varane 31 Yaşında Futbola Veda Etti

Fransız savunma oyuncusu Raphaël Varane, sürekli sakatlıklar nedeniyle 31 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. Varane, kariyeri boyunca birçok büyük başarıya imza attı.

Cinsel İlişki Videosu İddiası Sonrası Elif Karaarslan’dan Abonelerine Özel İçerik

Hakemlikten ihraç edilen Elif Karaarslan, sosyal medya üzerinden ücretli abonelik başlattı. Aylık 59,99 TL karşılığında özel içerikler sunacak.

Zehra Güneş’ten Kadına Şiddete Sert Tepki: “Yaşamak İstiyoruz”

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in katledilmesine sosyal medya üzerinden isyan etti: “Yaşamak istiyoruz.”

Kenan Yıldız, Cengiz Ünder’in Rekorunu Kırarak Tarihe Geçti

Cengiz Ünder’in Şampiyonlar Ligi’nde gol atan en genç Türk futbolcu rekoru, Juventus’un genç yeteneği Kenan Yıldız tarafından kırıldı. Detaylar haberimizde…