UEFA Avrupa Ligi: Türk Takımlarının Şampiyonluk Şansı Ne Kadar?

Football Meets Data, UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk ihtimali en yüksek Türk takımlarını açıkladı. Galatasaray ve Fenerbahçe listede yer alırken, Galatasaray en yüksek olasılıkla öne çıktı.

Avrupa Ligi’nde Galatasaray Kabusu: Yine Beraberlik

Galatasaray, 5 gün arayla Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde skor avantajını koruyamayarak beraberlikle sahadan ayrıldı. Savunma sorunları dikkat çekiyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde Türk Takımlarının Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki 2. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Detaylar haberimizde!

Fenerbahçe Avrupa Ligi’ne 2-1’lik Galibiyetle Başladı!

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise’yi 2-1 mağlup etti. Çağlar ve Burgess’in golleriyle galibiyete ulaşan Fenerbahçe, 3 puanla turnuvaya başladı.

Galatasaray Avrupa’da Fırtına Gibi: 3-1’lik Zafer

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde PAOK’u 3-1’lik skorla mağlup ederek galibiyetle başladı. Yunus Akgün ve Icardi’nin golleriyle gelen zaferin detayları bu haberde.

PAOK’un “Konstantinopolis” Paylaşımı Ortamı Gerdi, Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

PAOK, Galatasaray maçı öncesinde İstanbul’u “Konstantinopolis” olarak niteleyip gerilime yol açtı. Türk taraftarlar, bu provokatif paylaşımı sosyal medyada sert bir şekilde eleştirdi.

UEFA Avrupa Ligi’nde Futbol Şöleni Başlıyor: Türkiye Takımları Sahada

UEFA Avrupa Ligi’nde perde açılıyor! Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ilk hafta maçlarına çıkıyor. Detaylar ve maç programı makalemizde.