Biden’ın İsrail İçin Son Büyük Hamlesi: Ateşkes İçin Umut Var mı?

ABD Başkanı Biden, İsrail’i Gazze’de ateşkese ikna etmeye çalışıyor. Ancak Netanyahu, henüz olumlu bir yanıt vermiş değil. Rehine anlaşması ve ateşkes için görüşmeler sürüyor.

Guardiola, Milliyetçi Soruya Tepki Gösterdi: “İsrail ve Gazze’ye Bakın”

ep Guardiola, basın toplantısında Thomas Tuchel ile ilgili sorulan milliyetçi temalı bir soruya sinirlendi. İsrail ve Gazze örneğini göstererek açık fikirli olmanın önemine dikkat çekti.

Gazze’deki Hastaneler Felç Olma Noktasında: 400 Bin Kişi Ölüm Tehlikesi Altında

Gazze’deki Filistin Hükümeti, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki hastaneleri kuşatma altına alma girişiminin, 400 bin Filistinliyi ölüm riskiyle karşı karşıya bıraktığını açıkladı.

Londra’da Gazze Protestosu: Picasso Tablosuna Gazze’den Fotoğraf Yapıştırdılar

Gazze saldırılarına tepki gösteren aktivistler, Londra’daki Ulusal Galeri’de sergilenen Pablo Picasso’nun “Le Maternite” tablosuna Gazze’den bir fotoğraf yapıştırarak İsrail’e silah ambargosu çağrısında bulundu.

Hizbullah’tan İsrail’e 120 Roket: İsrail’in En Güçlü Saldırıları!

İsrail’in Beyrut’a düzenlediği hava saldırıları şiddetini artırırken, Hizbullah 120’den fazla roketle karşılık verdi. Batı Şeria’da kapsamlı kapatma kararı alındı.

Gazze’de Şiddet Tırmanıyor: İsrail Yeni Bir Saldırı Başlattı!

İsrail, Gazze’nin kuzeyine yeni bir kara saldırısı başlattı. Cibaliya Mülteci Kampı ve Beyrut hedef alındı. Gazze’den tahliye haritaları güncellendi.

FIFA, İsrail’e Yaptırım Kararını Erteledi: Ayrımcılık İddiaları Soruşturulacak

FIFA, İsrail’in uluslararası futboldan men edilmesine yönelik Filistin’den yapılan başvuruyu bir kez daha erteledi. Ayrımcılık iddialarına yönelik soruşturma başlatıldı.

ABD’li Doktorlardan Biden’a: Gazze İçin Silah Ambargosu Çağrısı

Gazze’de görev yapmış 99 ABD’li doktor, Biden hükümetine silah sevkiyatını durdurma ve uluslararası ambargo çağrısında bulundu. Mektupta, Gazze’de askeri faaliyet olmadığını belirttiler.

Hamaney’den Tüfekle Hutbe: İsrail’e Savaş Tehdidi!

İran dini lideri Ayetullah Hamaney, yanında tüfekle çıktığı hutbede İsrail’e savaş mesajı verdi ve gerekirse Tel Aviv’i tekrar vuracaklarını söyledi.

Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb Ankara’ya Geliyor: Gündemde Gazze ve AB

Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye’ye geliyor. Ziyarette ikili ilişkiler, Gazze ve Türkiye-AB ilişkileri gibi kritik konular görüşülecek.