Galatasaraylı Yöneticinin Teklifine Fenerbahçe’den Cevap: Kabul Ediyoruz!

Fenerbahçe, Galatasaraylı yönetici İbrahim Hatipoğlu’nun hakem tartışmalarına dair teklifini kabul etti. İşte iki kulüp arasındaki kritik gelişmeler.

Okan Buruk’tan Muslera’ya Veda Mesajı: Sezon Sonunda Ayrılabilir!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fernando Muslera’nın sezon sonunda ülkesine dönmek istediğini açıkladı. Muslera’nın ayrılığıyla yeni bir dönem başlayabilir.

Devre Arasında Real Madrid Kapıyı Çalıyor: Davinson Sanchez!

Galatasaray’ın savunmadaki yıldızı Davinson Sanchez için Real Madrid transfer girişiminde bulunacak. Arjantin’den gelen haber gündeme bomba gibi düştü.

Dursun Özbek Açıkladı: Stadyuma 11 Metrelik Atatürk Heykeli Geliyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ne Mustafa Kemal Atatürk, Ali Sami Yen ve Tevfik Fikret’in 11 metrelik heykelinin yapılacağını açıkladı.

Türk Futbolu IFFHS Listesinde: Fenerbahçe ve Galatasaray Zirvede

IFFHS, dünyanın en iyi takımlarını açıkladı. Fenerbahçe ilk 25’te yer aldı, Samsunspor ise 124 basamak birden yükseldi.

Johan Neeskens 73 Yaşında Yaşamını Yitirdi: Futbol Dünyası Yasta

Hollanda futbolunun efsanevi ismi Johan Neeskens, 73 yaşında hayatını kaybetti. Hem futbolculuk hem de teknik direktörlük kariyerinde iz bırakan Neeskens, futbol dünyasında unutulmayacak bir figür.

Erden Timur’dan Galatasaray’a Çağrı: “Herkes Sahip Çıksın Takıma!”

Erden Timur, Galatasaray’ın 1-0 kazandığı Alanyaspor maçı sonrası “Herkes sahip çıksın takıma” diyerek destek çağrısında bulundu.

UEFA Avrupa Ligi: Türk Takımlarının Şampiyonluk Şansı Ne Kadar?

Football Meets Data, UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk ihtimali en yüksek Türk takımlarını açıkladı. Galatasaray ve Fenerbahçe listede yer alırken, Galatasaray en yüksek olasılıkla öne çıktı.

Avrupa Ligi’nde Galatasaray Kabusu: Yine Beraberlik

Galatasaray, 5 gün arayla Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde skor avantajını koruyamayarak beraberlikle sahadan ayrıldı. Savunma sorunları dikkat çekiyor.

Lucas Torreira Galatasaray’dan Ayrılıyor: Boca Juniors’a Transfer Oluyor

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira, Arjantin’in Boca Juniors kulübüne transfer oluyor. Ayrılık resmen duyuruldu.