Erdoğan’dan Anayasa Tartışmalarına Net Cevap: İlk 4 Madde Değişmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa’nın ilk 4 maddesi ile partilerinin bir sorunu olmadığını belirtti ve Nobel Ekonomi Ödülü’ne layık görülen Daron Acemoğlu’nu tebrik etti.

Erdoğan: Devletin Adalet ve Merhameti ile Tüm Vatandaşlara Eşit Yaklaşacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca vatandaşın ana dili nedeniyle ötelendiğini belirterek, devletin artık bu tür ayrımcılıklara izin vermeyeceğini vurguladı.

İstanbul’daki Vahşi Cinayetler İçin AK Parti’den Üç Boyutlu Soruşturma

AK Parti MYK toplantısında, İstanbul’da işlenen vahşi cinayetlerle ilgili üç yönlü bir soruşturma açılmasına karar verildi. Adalet Bakanı Tunç, Narin cinayetinde sona gelindiğini belirtti.

Kapalı Oturum Gündemi İsrail: Ankara’da Kritik Hafta

Ankara’da bu hafta, Meclis’te yapılacak kapalı ‘İsrail’ oturumu, Bahçeli-Erdoğan ilişkisi ve İmamoğlu davası gibi konular gündemde olacak.

Erdoğan’dan Net Mesaj: Şakirpaşa Havalimanı Kapanmayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Şakirpaşa Havalimanı hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi: “Eskisinden çok daha önemli görevler üstlenecek.” Detaylar haberimizde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açılışı Yaptı: Abdi İpekçi’nin Adı Salondan Kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yaptığı Basketbol Gelişim Merkezi’nde, Abdi İpekçi ismi kaldırıldı. Bu değişiklik ve taraftarların alınmaması, organizasyona damgasını vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 22 Yıllık Ulaştırma Yatırımları Meyvelerini Veriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümetin ulaştırma yatırımlarının meyvelerini toplama dönemine girildiğini ve Karadeniz Bölgesi’nin stratejik öneminin artacağını belirtti.

Erdoğan’dan BM’ye Çağrı: “Gazze’deki Barbarlığı Durdurmak İçin Daha Ne Bekliyorsunuz?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu’nda Gazze’deki katliamı durdurmak için BM Güvenlik Konseyi’ne sert bir çağrı yaptı ve uluslararası topluma insanlık adına seslendi.