ümit özdağ

İstanbul Esenyurt‘ta sokakta 3 küçük kız çocuğunu taciz eden şahıs, polisin hızlı müdahalesi sonucu yakalandı. Olay, 5 Ekim Cumartesi günü öğle saatlerinde Fatih Mahallesi‘nde meydana geldi. 12 yaşındaki bir kız çocuğu, 6 yaşındaki kardeşiyle evlerinin önünde oynarken, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından fiziksel tacize uğradı.

3 Küçük Kız Tacize Uğradı

İlk taciz olayının ardından, aynı mahallede 2 küçük kızın daha tacize uğradığı öğrenildi. Ailelerin durumu fark ederek polise başvurmasıyla, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Mahalledeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, tacizcinin eşkalini belirleyerek şüpheliyi tespit etti.

Şüpheli Yakalandı ve Tutuklandı

ümit özdağ

Kimlik bilgileri tespit edilen H.M. isimli şahıs, Fatih Mahallesi’ndeki ikametinde 6 Ekim 2024 tarihinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs, “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan yürütülen işlemler sonrasında, adli makamlara sevk edildi. H.M., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis Soruşturması Devam Ediyor

Polis ekipleri, bu tür olayların tekrarlanmaması için mahallede güvenlik önlemlerini artırırken, mahalle sakinleri de yaşanan olayın ardından büyük bir endişe yaşadı. Şüphelinin yakalanmış olması, aileler için bir nebze rahatlama sağladı. Yetkililer, çocukların güvenliği için bu tür suçlara karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.