ümit özdağ

Erzurum’da yaşanan üzücü olayda, okul servisinin altında kalan ve ağır yaralanan Emre Kara’ya çarpan servis şoförü Bekir Aydın, yeniden gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Küçük Emre, Erzurum Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Olayın Detayları

Olay, Erzurum’da bir okul servisi sürücüsünün 6 yaşındaki Emre Kara’ya çarpmasıyla meydana geldi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, minik Emre servisten indikten sonra evine gitmek için aracın önünden geçmeye çalışırken, hareket eden aracın altında kaldı. Servisin ön lastiği altında ezilen Emre, metrelerce sürüklendi. Şoför Bekir Aydın (62), bir süre sonra durumu fark ederek aracı durdurdu ve hemen çocuğun yardımına koştu.

Servis Şoförünün Tutuklanması

Kazanın ardından gözaltına alınan Bekir Aydın, ilk olarak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak olayla ilgili yeni görüntüler ve delillerin ortaya çıkmasıyla birlikte şoför yeniden gözaltına alındı. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, yeni deliller ışığında mahkeme şoför Aydın’ın tutuklanmasına karar verdi.

Ailenin Adalet Talebi

Emre Kara’nın ailesi, özellikle babası, adli kontrol kararına itiraz ederek adalet talebinde bulunmuştu. Küçük çocuğun yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesi sürerken, ailenin yaşadığı üzüntü ve adalet arayışı kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Servis şoförünün tutuklanması, aileye bir nebze de olsa adaletin sağlanacağına dair umut verdi.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.