ümit özdağ

ABD ve Kanada, ünlü rap şarkıcısı Sean ‘Diddy’ Combs hakkında ortaya atılan Justin Bieber’ı çocuk yaşta istismar ettiği iddialarıyla sarsılıyor. Bu çarpıcı iddialar, seks ticareti ve şantaj suçlamalarıyla tutuklu bulunan Diddy hakkında yeni tartışmaları gündeme taşıdı.

Seks Ticareti Suçlamaları

Sean ‘Diddy’ Combs veya Puff Daddy olarak bilinen ünlü rap şarkıcısına karşı açılan dava, ABD basınında büyük yankı uyandırdı. 16 Eylül’de tutuklanan Diddy’nin, 2007 – 2018 yılları arasında Cassie Ventura ile ilişki yaşadığı dönemlere dair çarpıcı suçlamalar gündeme geldi. 2023 yılında Cassie Ventura, Diddy’ye karşı cinsel saldırı, fiziksel şiddet ve zorla ilişkiye girme suçlamalarıyla dava açmıştı.

Justin Bieber İddiası

Ortaya atılan bir diğer iddia ise, Justin Bieber’ın çocuk yaşta olduğu dönemde Diddy tarafından istismar edildiğiyönünde. İddialara göre, Diddy’nin Bieber ile olan ilişkisinin kayıt altına alındığı ve bu görüntülerin zengin iş insanlarına servis edildiği söyleniyor.

Bieber, kariyerinin başlarında Diddy ile olan ilişkisini “akıl hocası” olarak tanımlamıştı. Ancak, Diddy’nin tutuklanmasının ardından, 2009 yılında 15 yaşındaki Bieber’ın Diddy ile işbirliği yapma arzusunu dile getirdiği video, yeniden gündeme taşındı. Diddy, o dönem Bieber ile 48 saat geçirdiğini belirterek, “15 yaşındaki bir çocuğun hayalini yaşadıklarını” söylemişti.

Şüpheli Günlük Notları

Daha da çarpıcı bir iddia ise FBI raporlarına dayanıyor. Diddy’nin eski eşi Kim Porter’ın günlüğünde yazanlar, özellikle dikkat çekti. Günlükte, Diddy’nin “Mor şapkalı çocuk” diye bahsettiği kişinin Justin Bieber olduğuna dair güçlü iddialar bulunuyor. Porter’ın, Diddy’nin çocuklara olan zaafını ve zengin iş insanları için düzenlediği partilerde çocukları “servis ettiğini” not ettiği belirtiliyor.

Müebbetle Karşı Karşıya

Diddy, şu an hem erkek hem de kız çocuklarıyla cinsel istismar suçlamalarıyla karşı karşıya. Kaçma riski olduğu gerekçesiyle iki kez kefalet talebi reddedilen rap şarkıcısı, suçlu bulunması halinde müebbet hapis cezası alabilir.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.