ümit özdağ

Türkiye’nin önde gelen otomotiv bayilerinden Çetaş Otomotiv‘in Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi olan Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu 56 yaşında hayatını kaybetti. İki çocuk babası olan Taşar, hem otomotiv dünyasında hem de spor camiasında tanınan ve sevilen bir isimdi.

Tarık Taşar’ın Hayatından Önemli Detaylar

Aslen Adıyamanlı olan Tarık Taşar, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi‘ni bitirdikten sonra ailesinin işini devraldı ve otomotiv perakendeciliğinin önde gelen isimlerinden biri haline geldi. Başkanlığını yaptığı Çetaş OtomotivToyotaDaciaIsuzuFordPeugeotCitroenCheryJaecooRenault ve Opel markalarının yetkili satıcılığını yapıyordu.

Galatasaray Camiasında Büyük Kayıp

Galatasaray Spor Kulübü‘nün Yönetim Kurulu üyesi olan Tarık Taşar, aynı zamanda Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği‘nin kurulmasında önemli rol oynamış ve bir dönem derneğin başkanlığını da üstlenmişti. Taşar, sadece iş dünyasında değil, Galatasaray camiasında da önemli bir figürdü.

Ahmet Yüce’den Duygusal Mesaj

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden biri olan ve Skoda Türkiye distribütörü Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, Taşar’ın ani ölümüyle ilgili derin üzüntüsünü dile getirdi. Yüce, “Türkiye çok iyi yetişmiş, beyefendi bir insanı ve büyük bir Galatasaraylı’yı kaybetti. Onu çok özleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Taşar Ailesi’nin Adıyaman’a Katkıları

Tarık Taşar’ın ailesi, doğdukları Adıyaman için birçok okul, yurt ve hastane binaları inşa ettirmiş ve bölgeye önemli katkılar sağlamıştı. Aile, memleketlerine olan bağlarını hiçbir zaman koparmadı ve Adıyaman’a katkı sağlamaya devam etti.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Eski Kayınpederi Tarafından Öldürülen Kübra Güler’in Acı Sonu

İstanbul’da çocuğunu görmek için gelen Kübra Güler, eski kayınpederi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olay yerinde hayatını kaybeden Güler’in ölümü, toplumda büyük yankı uyandırdı.