Can Dündar, Hakan Şükür ve Diğer İsimler FETÖ Nedeniyle Erişim Engeli Aldı!

İçişleri Bakanı Ali YerlikayaFETÖ propagandası yaptığı iddiasıyla 177 sosyal medya hesabına erişim engeligetirildiğini duyurdu. Yerlikaya’nın açıklamasında, bu hesaplar arasında kamuoyunda tanınmış gazeteciler ve eski sporcuların da yer alması dikkat çekti. Erişim engeli getirilen isimler arasında Can DündarCemre BirandCevheri GüvenEmre UsluEkrem Dumanlı ve Hakan Şükür gibi isimler bulunuyor.

Ali Yerlikaya’nın Açıklaması

Ali Yerlikaya, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen‘in ölümünden sonra sosyal medya platformlarında örgüt propagandası yaptığı değerlendirilen 177 sosyal medya hesabının tespit edildiğini açıkladı. Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımızca; FETÖ elebaşının ölümü sonrası sosyal medya platformlarında FETÖ propagandası yapan, övücü nitelikte paylaşımda bulunan ve taziye niteliğinde paylaşımlar yaptığı değerlendirilen 177 sosyal medya hesap yöneticisi tespit edilmiştir.”

Dikkat Çeken İsimler

Erişim engeli getirilen 177 hesap arasında dikkat çeken isimler bulunuyor. Bunlardan bazıları, geçmişte gazeteci kimlikleriyle öne çıkan ve FETÖ ile ilişkili oldukları gerekçesiyle Türkiye’den kaçan kişilerdir. Can Dündar, FETÖ’ye verdiği destekle bilinen ve şu anda yurt dışında yaşayan bir gazeteci olarak tanınıyor. Cemre Birand, ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand’ın eşi olup, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle bu listede yer aldı. Diğer dikkat çeken isimler arasında FETÖ’nün medya ayağında önemli rol oynadığı iddia edilen Cevheri GüvenEmre Uslu ve Ekrem Dumanlı da bulunuyor. Eski futbolcu Hakan Şükür de uzun süredir FETÖ ile ilişkilendirilen kişiler arasında yer alıyor.

Can Dündar, Hakan Şükür ve Diğer İsimler FETÖ Nedeniyle Erişim Engeli Aldı!
Can Dündar, Hakan Şükür ve Diğer İsimler FETÖ Nedeniyle Erişim Engeli Aldı!

Siber Suçlarla Mücadele Devrede

Ali Yerlikaya’nın açıklamalarına göre, Siber Suçlarla MücadeleTerörle Mücadele ve Güvenlik Daire Başkanlıklarıtarafından bu hesaplara yönelik işlem başlatıldı. Yerlikaya, siber suçlarla mücadele çalışmalarının 7/24 devam ettiğini vurgulayarak, “Siber suç ve suçlularla mücadele için sanal devriyelerimiz görevlerinin başında” dedi.

Can Dündar, Hakan Şükür ve Diğer İsimler FETÖ Nedeniyle Erişim Engeli Aldı!

Erişim Engellerinin Arkasında Ne Var?

Türkiye’de yürütülen FETÖ ile mücadele kapsamında, sosyal medyada örgüt propagandasının engellenmesi için sıkı bir takip yapılıyor. Bu çerçevede, FETÖ propagandası yaptığı tespit edilen hesaplar, ülkenin güvenliği ve kamu düzeninin korunması amacıyla kapatılıyor. Özellikle örgüt liderinin ölümü sonrası yapılan taziye ve övgü içerikli paylaşımlar, bu engellemelerin odağında yer alıyor. Türkiye, FETÖ ile ilişkilendirilen tüm kişi ve kurumlara yönelik operasyonlarını kararlılıkla sürdürdüğünü vurguluyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…