ümit özdağ

Pegasus Hava Yolları ve Türk Hava Yolları (THY), Salı günü yapılması planlanan İstanbul-Beyrut uçuşlarını iptal etti. Bu iptalin, İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarının hava ulaşımını olumsuz etkilemesi nedeniyle gerçekleştiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, THY’nin TK828 sefer sayılı İstanbul Havalimanı-Beyrut uçuşu ve Pegasus’un PC756 sefer sayılı Sabiha Gökçen-Beyrut uçuşu yarın gerçekleştirilmeyecek. Saldırılar ve güvenlik riskleri nedeniyle hava trafiğinde yaşanan bu aksaklık, İstanbul’dan Beyrut’a gitmeyi planlayan yolcular için önemli bir gelişme oldu.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.