Bahçeli’den TUSAŞ Saldırısı Sonrası Çarpıcı Mesaj: "Hiçbir Hain Plan Tutmayacak"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet BahçeliTUSAŞ‘ın Ankara Kahramankazan’daki tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından sert bir açıklama yaptı. Bahçeli, bu tür saldırıların Türkiye’nin milli birlik ve beraberliğine zarar veremeyeceğini belirtti ve terörizmin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını vurguladı.

TUSAŞ’a Yapılan Terör Saldırısında 5 Şehit, 22 Yaralı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.‘nin (TUSAŞAnkara Kahramankazan’da bulunan tesislerine yapılan terör saldırısında patlamanın ardından silah sesleri duyuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı sonucunda 5 kişinin şehit olduğunu ve 22 kişinin yaralandığını açıkladı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Devlet Bahçeli’den Terör Saldırısına Tepki

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda saldırıyı kınayarak şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun.”

Bahçeli, açıklamasında terörün Türkiye’ye diz çöktüremeyeceğini şu sözlerle ifade etti:

“Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır.”

“Kiralık Katilleri Sahaya Sürenler Başarısız Olacak”

Devlet Bahçeli, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananların sonuç alamayacaklarını ve Türkiye’nin terörle mücadelesindeki kararlılığını şu sözlerle dile getirdi:

“Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır.”

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…