Ayyüce Türkeş, Bahçeli’nin Öcalan Açıklamasına Sert Tepki Gösterdi: "Kulaklarıma İnanamadım"

MHP kurucusu Alparslan Türkeş‘in kızı Ayyüce Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Bahçeli’nin “Teröristbaşı Meclis’te konuşsun” önerisi, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Bu açıklamaya hem siyaset dünyasından hem de kamuoyundan gelen tepkiler dinmek bilmiyor.

Bahçeli’nin ‘Öcalan Meclis’te Konuşsun’ Açıklaması Gündeme Oturdu

Devlet Bahçeli’den Abdullah Öcalan Çağrısı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada Abdullah Öcalan‘ın TBMM kürsüsünde konuşması gerektiğini ima etti. Bu çıkış, özellikle Cumhur İttifakı içindeki ortaklardan ve muhalefet kanadından sert tepkilere neden oldu. Büyük Birlik PartisiAyyüce Türkeş ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bahçeli’nin sözlerine ilk tepki gösteren isimler arasında yer aldı. SÖZCÜ TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal da canlı yayında Bahçeli’nin bu çıkışını eleştirdi.

Ayyüce Türkeş’ten Bahçeli’ye Sert Sözler: “Kulaklarıma İnanamadım”

MHP kurucusu Alparslan Türkeş‘in kızı Ayyüce Türkeş, Bahçeli’nin açıklamalarına sosyal medya üzerinden yaptığı sert bir paylaşım ile tepki gösterdi. Türkeş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Kulaklarıma inanamadım… Bebek katili, terörist başını meclise davet edip konuşma yapmasını isteyen ve umut hakkından yararlansın diyen Devlet Bahçeli’yikınıyorum. Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. Kimse Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz. TBMM’de yeteri kadar terörist varken, bir de onların ele başını meclise sokmak kimsenin haddi değildir. NOKTA…”

Ümit Özdağ: “Allah Böyle Siyaseti Kahretsin”

Ayyüce Türkeş, Bahçeli’nin Öcalan Açıklamasına Sert Tepki Gösterdi: "Kulaklarıma İnanamadım"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Bahçeli’nin açıklamalarına çok sert tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bahçeli, terörist başı Öcalan’ın TBMM‘de DEM grubunda konuşmasını istedi. Allah böyle siyaseti kahretsin. Bir bebek katili terörist, İstiklal Harbi vermiş gazi TBMM‘de DEM grubunda konuşacak. İnanır gibi değil” ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal’dan Canlı Yayında Sert Tepki: “Hangi Sıfatla Konuşturacaksınız?”

Ayyüce Türkeş, Bahçeli’nin Öcalan Açıklamasına Sert Tepki Gösterdi: "Kulaklarıma İnanamadım"

SÖZCÜ TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Bahçeli’nin bu sözlerini canlı yayında ele aldı. Portakal, “Oo bu çok enteresan bir şey. Beklenmedik bir şey. Acaba bu muydu yeni formül? AK Partililer ‘eski yöntem gitmez artık, çözüm masası olmaz’ diyordu. Kastedilen acaba başka yol ve yöntem bu mu?” diye sordu. Portakal, Bahçeli’nin bu sözlerinin tartışılacağını ve uzun süre konuşulacağını belirterek, “Siz ‘bebek katili, teröristbaşı’ dediğiniz kişiyi cezaevinden alıyorsunuz, TBMM’ye getiriyorsunuz, Meclis kürsüsünde onu hangi sıfatla konuşturacaksınız?” şeklinde konuştu.

Müsavat Dervişoğlu: “Yarını Bekleyin, Herkesin Maskesini İndireceğiz”

Ayyüce Türkeş, Bahçeli’nin Öcalan Açıklamasına Sert Tepki Gösterdi: "Kulaklarıma İnanamadım"

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli’nin açıklamalarına sert tepki gösteren bir diğer isim oldu. Dervişoğlu, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Atatürk’ün kurduğu meclisin kürsüsünden, teröristbaşları ve yardakçıları değil, ancak ve ancak Mustafa Kemal’in mirasçıları konuşabilir. Ahlak ve vicdanını yitirmiş bu iktidar ve onun akıl ve izanını yitirmiş ortağı ile birlikte vatan toprağını gezmek için icazet bekleyen sözde ana muhalefeti artık bizim için yok hükmündedir. Yarını bekleyin! Herkesin maskesini indireceğiz!” diyerek, Bahçeli’ye olan tepkisini açıkça ortaya koydu.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.