Bursa Merinos

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla zehirlendiğini duyurdu. Eline bağlı serum ile çektirdiği bir fotoğraf paylaşan Ergen, 72 saattir kendisine serum verildiğini açıkladı.

Gülben Ergen’den Zehirlenme Açıklaması

Gülben Ergen, evinden yaptığı paylaşımda, damar yolu açılmış ve serumu takılı olan kolunun fotoğrafını paylaşarak bu süreçte yaşadığı sıkıntıyı takipçileriyle paylaştı. Ergen, “Hayatımda bu denli ağır ve zor bir zehirlenme yaşamadım. 72 saattir her gün serum alıyorum. Merak eden mesaj yollayan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen Zehirlendiğini Duyurdu: Serumlu Fotoğrafla Sağlık Durumunu Paylaştı

Sosyal Medyada ‘Geçmiş Olsun’ Mesajları Yağdı

Gülben Ergen’in sağlık durumuyla ilgili yaptığı bu açıklama, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Takipçilerinden ve hayranlarından birçok “geçmiş olsun” mesajı alan ünlü şarkıcı, destek mesajlarının kendisine güç verdiğini ifade etti. Ergen’in sağlık durumunun iyiye gitmesi için çok sayıda kişi iyi dileklerini iletmeye devam ediyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Kerem Bürsin Yeni Aşkını Buldu! Sabancıların Torunu Melisa Tapan ile Sevgili Oldu

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, kalbini Sabancı ailesinin torunu Melisa Tapan’a kaptırdı. İkilinin aşkı magazin gündeminde!

Arka Sokaklar’da Narin Cinayeti İşlendi: Türkiye Ağladı

Arka Sokaklar dizisinin son bölümü, Narin Güran cinayetini andıran Yasin isimli çocuğun trajik ölümünü işledi. Tüm Türkiye gözyaşlarına boğuldu.

Jennifer Lopez’in American Idol Kararı: Sadece Bir Reality Yıldızı mı?

Jennifer Lopez, ‘American Idol’ jüriliği ile kariyerinde risk aldı, ancak müzik, sinema ve televizyon dünyasında önemli bir figür haline gelmeyi başardı.

Hailey Bieber, Justin’in Diddy ile Bağına Dair İddialara Cevap Verdi

Hailey Bieber, Justin Bieber’ın Diddy ile ilişkisine dair söylentilerin ortasında cesur bir paylaşım yaptı. İşte detaylar ve arka planda yaşananlar.