Astronot

Galatasaray’ın milli futbolcusu Barış Alper YılmazUEFA Avrupa Ligi’nde haftanın en iyi golü için aday gösterildi. İsveç temsilcisi Elfsborg’a attığı golle adından söz ettiren genç futbolcu, Avrupa arenasında büyük bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

Barış Alper Yılmaz’ın Elfsborg Karşısındaki Unutulmaz Golü

Galatasaray’ın Elfsborg ile oynadığı ve 4-3 kazandığı maçta, Barış Alper Yılmaz‘ın 44. dakikada attığı gol UEFA Avrupa Ligi 3. Hafta Golü kategorisinde haftanın en iyisi olarak aday gösterildi. UEFA’nın internet sitesinde başlatılan oylamada, Yılmaz’ın golü taraftarlar ve futbolseverler tarafından yoğun ilgi görüyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde Haftanın Golü Oylamasında Barış Alper Rüzgarı

Rakipleri Arasında Christian Eriksen ve Villads Nielsen de Var

Barış Alper Yılmaz’ın aday olduğu kategoride güçlü rakipler de bulunuyor. Manchester United’ın oyuncusu Christian Eriksen, Fenerbahçe karşısında kaydettiği golle; Bodo/Glimt oyuncusu Villads Nielsen ve Rangers takımından Vaclav Cerny de haftanın en iyi golü adayları arasında yer alıyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Raphaël Varane 31 Yaşında Futbola Veda Etti

Fransız savunma oyuncusu Raphaël Varane, sürekli sakatlıklar nedeniyle 31 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. Varane, kariyeri boyunca birçok büyük başarıya imza attı.

Cinsel İlişki Videosu İddiası Sonrası Elif Karaarslan’dan Abonelerine Özel İçerik

Hakemlikten ihraç edilen Elif Karaarslan, sosyal medya üzerinden ücretli abonelik başlattı. Aylık 59,99 TL karşılığında özel içerikler sunacak.

Zehra Güneş’ten Kadına Şiddete Sert Tepki: “Yaşamak İstiyoruz”

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in katledilmesine sosyal medya üzerinden isyan etti: “Yaşamak istiyoruz.”

Kenan Yıldız, Cengiz Ünder’in Rekorunu Kırarak Tarihe Geçti

Cengiz Ünder’in Şampiyonlar Ligi’nde gol atan en genç Türk futbolcu rekoru, Juventus’un genç yeteneği Kenan Yıldız tarafından kırıldı. Detaylar haberimizde…