Almanya

Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Savunma Sanayii Başkanlığı destekleriyle SAHA İstanbul tarafından düzenlenen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı, İngiltere merkezli silah şirketi BAE Systems’a yönelik bir protesto gösterisine sahne oldu.

BAE Systems’a Gazze Tepkisi

Bir grup protestocu, fuar alanında bulunan BAE Systems standının önünde, şirketin İsrail‘in silah tedarikçilerinden biri olduğunu vurgulayarak tepkilerini dile getirdi. Protestocular, “Gazze’de kardeşlerimiz katledilirken bu katiller burada olamazlar. Bunlara izin vermeyeceğiz,” ifadeleriyle, Gazze’deki durumu gündeme getirdiler.

Polis Müdahalesi ve Gözaltılar

Protesto sırasında polis olay yerine müdahale etti ve protestocular gözaltına alındı. Olay, fuarda dikkatleri BAE Systems’a ve savunma sanayiinin bu tür uluslararası iş birliklerine çevirdi.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

TTK 132 İşçi Alımı Kura Çekimi: Tarih, Saat ve Sonuçlar Açıklandı

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun 132 işçi alımı için kura çekimi 24 Ekim 2024’te yapılacak. Kura sonuçları ve nihai isim listesi www.taskomuru.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…