Suudi Arabistan

Eski ABD’li model Stacey Williams, eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump‘a yönelik 1993 yılında yaşandığını ileri sürdüğü fiziksel taciz iddialarıyla gündeme geldi. Williams’ın açıklamaları, özellikle Trump’ın geçmişteki tartışmalı davranışlarıyla ilgili iddiaları tekrar gündeme taşıdı.

The Guardian’daki İddialar

The Guardian gazetesine konuşan Stacey Williams, 1992 yılında cinsel istismar, pedofili ve insan ticareti ağı oluşturmak suçlamalarıyla yargılanan, daha sonra hapishanede ölü bulunan ABD’li milyarder Jeffrey Epstein aracılığıyla Trump ile tanıştığını söyledi. Williams, 1993 baharında Epstein ile birlikte Trump Tower’a gittiklerinde Trump’ın kendisine “uygunsuz” bir şekilde sarılarak fiziksel tacizde bulunduğunu iddia etti. Bu olayın ardından Epstein ve Trump’ın birbirlerine gülüştüğünü belirten Williams, yaşadığı şok nedeniyle tepkisiz kaldığını ifade etti.

Trump'a Yönelik Yeni Taciz İddiası: Stacey Williams Konuştu!
254296 11: Model Stacey Williams stands at a Sports Illustrated promotional event January 23, 1996 in New York City. Models Tyra Banks and Valeria Mazza shared the cover of the thirty-third Swimsuit Issue. (Photo by Evan Agostini/Liaison)

Williams, yaşanan bu olayın ardından Epstein ile olan arkadaşlık ilişkisini kısa süre içerisinde bitirdiğini ve bu olayın onun üzerinde büyük bir etki bıraktığını söyledi.

Trump’tan Gelen Kart

Williams, yaşanan olayın ardından Trump’ın kendisine Florida’daki malikanesi Mar-a-Lago‘yu gösteren bir posta kartı gönderdiğini belirtti. Kartın üzerinde “Stacy, burası evinden uzaktaki evin. Sevgiler, Donald” yazdığını ifade eden Williams, bu kartı kanıt olarak The Guardian gazetesine sundu. Williams, bu taciz olayından sonra Epstein’a karşı büyük bir tiksinti duyduğunu ve ilişkiyi sonlandırdığını belirtti.

Trump Cephesinden Yanıt

Trump cephesinden ise bu iddialara sert bir yanıt geldi. Trump’ın seçim kampanyası basın sözcüsü Karoline Leavitt, Williams’ın iddialarını reddederek, bunun Demokratlar tarafından seçim öncesinde uydurulmuş bir hikaye olduğunu öne sürdü. Leavitt yaptığı yazılı açıklamada, “Barack Obama için çalışan eski bir aktivist tarafından yapılan ve seçimden iki hafta önce Kamala Harris’in kampanya çağrısında duyurulan bu suçlamalar, tartışmasız bir şekilde gerçek dışıdır. Bu sahte hikayenin Kamala Harris kampanyası tarafından uydurulduğu açık.” ifadelerini kullandı.

Trump'a Yönelik Yeni Taciz İddiası: Stacey Williams Konuştu!

Seçim Öncesi İddiaların Zamanlaması

Williams’ın iddiaları, Trump’ın yaklaşan başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’den aday olduğu bir dönemde gündeme geldi. Trump’ın geçmişte cinsel saldırı ve taciz iddialarıyla karşı karşıya kalması, bu yeni suçlamanın seçim sürecinde nasıl bir etki yaratacağı sorusunu gündeme getirdi. Özellikle Kamala Harris‘in adının bu tartışmalara karışması, seçim yarışında tansiyonu daha da yükseltebilir.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

İran, Nasrallah’ın Ölümü Nedeniyle 5 Gün Yas İlan Etti

İran, Hizbullah lideri Nasrallah’ın ölümünün ardından 5 günlük yas ilan etti. Ali Hamaney, Nasrallah’ın ölümünü “direniş cephesi için büyük kayıp” olarak nitelendirdi.

Hizbullah, Genel Sekreter Nasrallah’ın Ölümünü Doğruladı

Hizbullah, Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın İsrail’in düzenlediği hava saldırısında öldüğünü doğruladı. Detaylar haberimizde.

Ömer bin Ladin Fransa’dan Sınır Dışı Edildi: Ülkeye Girişi Yasaklandı

Fransa, Usame bin Ladin’in oğlu Ömer bin Ladin’i terörü övdüğü gerekçesiyle sınır dışı etti ve ülkeye girişini yasakladı.

ABD – Rusya Gerilimi Diddy Skandalıyla Büyüyor: FBI Her Şeyi Biliyordu

Sean ‘Diddy’ Combs’un seks ticareti skandalı ABD ile Rusya arasında gerilim yarattı. Rusya, FBI ve Beyaz Saray’ın bu skandalı sakladığını iddia etti.