Vural Çelik’in Ailesinden Gülse Birsel’e Sert Tepki: "Helallik İstemeli!"

Gülse Birsel’in, hayatını kaybeden Vural Çelik hakkındaki ifadelerine aileden tepki geldi. Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel’in yaptığı açıklamalar, Çelik ailesi tarafından eleştirildi. Ailenin açıklaması, toplumun geniş kesimlerinde tartışma yarattı.

Gülse Birsel’in Tartışmalı Paylaşımı

Gülse Birsel, 51 yaşında vefat eden Vural Çelik için Instagram üzerinden bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, ünlü oyuncu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Vural’a vedam; birkaç yıldır cenazelere gidemiyorum. (Çözmem gereken bir anksiyete.) Cenazeler, dini tören bölümünü ayrı tutarsak vefat edeni yad etmek, veda etmek için vardır. Ben bunu yazarak yapacağım. Bir iş arkadaşımı çok erken kaybettim. Şaşkın ve üzgünüm…”

Birsel, paylaşımında Vural Çelik ile ilgili anılarını ve oyunculuk kariyerine dair anekdotları aktardı. Ancak yaptığı açıklamada yer alan bazı ifadeler, özellikle Çelik ailesi tarafından tepkiyle karşılandı. Paylaşımının ardından Gülse Birsel, eleştirilerin artması üzerine mesajını silmek zorunda kaldı.

Gülse Birsel’den Vural Çelik Paylaşımı: Tepki Çeken Veda Mesajı!
Vural Çelik’in Ailesinden Gülse Birsel’e Sert Tepki: "Helallik İstemeli!"

Aileden Gülse Birsel’e Sert Tepki

Vural Çelik’in ailesi, özellikle Birsel’in oyuncu ile ilgili yorumlarını haksız ve yersiz buldu. Çelik’in kız kardeşi Kadriye Çelik, aile adına yazılı bir açıklama yaparak Gülse Birsel’e yönelik tepkilerini şu şekilde dile getirdi:

“Hayatımızın en zor dönemlerinden birini yaşıyoruz. Çok sevgili ağabeyim Vural Çelik aramızdan ayrıldı ve derin bir acı bıraktı. Onun sıcak gülümsemesi, sevgi dolu yüreği ve hayatımıza kattığı güzellikler her zaman hatırlanacak. Ancak, Gülse Birsel’in haddini aşan açıklamalarına üzülerek tanık olduk.”

Bu açıklamada, ailenin Gülse Birsel’in paylaşımını saygısız bulduğu ve Vural Çelik’in anısına zarar verdiğini düşündükleri vurgulandı. Aile, Birsel’in Vural Çelik’in mezarına gidip helallik istemesi gerektiğini ifade etti.

Gülse Birsel Ve Ata Demirer Vural Çelik’e Çelenk Gönderdi: Cenazeye Katılmadı

Gülse Birsel’in Paylaşımı Neden Tepki Çekti?

Gülse Birsel, paylaşımında Vural Çelik’in çalışma tarzı ve oyunculuğu hakkındaki detaylara değinmiş, onun sete olan tavırları ve yaşanan anlaşmazlıkları mizahi bir dille anlatmıştı. Ancak, Birsel’in bu anlatım biçimi, Çelik ailesi tarafından kırıcı bulundu.

Aileye göre, Birsel’in açıklamaları, Vural Çelik’in anısına saygısızlık içeriyordu. Özellikle, “mağdur persona” ifadesi ve Çelik’in son dönemindeki kararıyla ilgili yorumları aileyi rahatsız etti. Kadriye Çelik, ağabeyinin onurlu bir hayat yaşadığını ve zor günlerinde bile insanlara tebessüm etmeyi başardığını vurguladı.

Ailenin Açıklamasında Dikkat Çeken Detaylar

Çelik ailesi, açıklamalarında ağabeylerinin yaşamı boyunca ailesine nasıl bağlı olduğunu, zor koşullarda yaşam mücadelesi verdiğini ve sevgi dolu bir insan olduğunu belirtti. Aile, Gülse Birsel’in paylaştığı açıklamaların, ağabeyleri hakkında doğru bir imaj yansıtmadığını savundu.

Kadriye Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ağabeyim, insanları mutlu etmeyi ve onları güldürmeyi çok seven, gördüğü her tebessümle mutlu olan bir insandı. Bu onun en büyük zenginliğiydi. Çelik ailesi olarak Gülse Birsel’e tavsiyemiz; ağabeyimin mezarına gidip helallik istemesidir.”

Vural Çelik’in Ailesinden Gülse Birsel’e Sert Tepki: "Helallik İstemeli!"

Gülse Birsel’in Sessizliği Sürüyor

Olayın ardından Gülse Birsel henüz bir açıklama yapmadı. Paylaşımını sosyal medyadan kaldırmış olsa da, Çelik ailesi’nin açıklamaları toplumda geniş yankı buldu. Gülse Birsel’in bu konuda yeni bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

Sosyal Medyada Tepkiler Çoğalıyor

Olayın sosyal medyada geniş yankı uyandırmasının ardından, kullanıcılar ikiye bölündü. Bir kısım kullanıcı Gülse Birsel’i haklı bulurken, diğer bir kesim ise Çelik ailesi’ne destek verdi. Özellikle Vural Çelik’in vefatı sonrasında yapılan bu tarz açıklamaların zamanlamasının yanlış olduğu ve daha fazla özen gösterilmesi gerektiği vurgulandı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Jennifer Lopez’in American Idol Kararı: Sadece Bir Reality Yıldızı mı?

Jennifer Lopez, ‘American Idol’ jüriliği ile kariyerinde risk aldı, ancak müzik, sinema ve televizyon dünyasında önemli bir figür haline gelmeyi başardı.

Arka Sokaklar’da Narin Cinayeti İşlendi: Türkiye Ağladı

Arka Sokaklar dizisinin son bölümü, Narin Güran cinayetini andıran Yasin isimli çocuğun trajik ölümünü işledi. Tüm Türkiye gözyaşlarına boğuldu.

Hailey Bieber, Justin’in Diddy ile Bağına Dair İddialara Cevap Verdi

Hailey Bieber, Justin Bieber’ın Diddy ile ilişkisine dair söylentilerin ortasında cesur bir paylaşım yaptı. İşte detaylar ve arka planda yaşananlar.

Dilan Polat’ın Tahliye Kutlaması Olay Yarattı: Kardeşiyle Öpüşmesi Gündemde

Dilan Polat, tahliye sonrası kardeşi Sıla Doğu ile öpüşmesiyle sosyal medyada tartışma yarattı. Görüntüler büyük tepki topladı.