elon musk

17 Ekim’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Vural Çelik, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine birçok ünlü isim katılırken, gözler eski rol arkadaşları Gülse Birsel ve Ata Demirer’i aradı. Ancak her iki isim de cenazeye katılmak yerine çelenk göndermeyi tercih etti.

Vural Çelik’in Cenazesi

51 yaşında hayata veda eden Vural Çelik’in cenazesi, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınan öğle namazından sonra Kilyos Mezarlığı’na defnedildi. Cenazede taziyeleri oyuncunun annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu kabul etti. Birol Güven, Ceyhun Fersoy, Yavuz Seçkin, Begüm Öner, Sarp Apak ve Ferdi Akarnur gibi isimler, Çelik’e veda etmek için cenazeye katıldı.

Gülse Birsel ve Ata Demirer’den Çelenk

Vural Çelik’in Avrupa Yakası dizisinde birlikte çalıştığı eski rol arkadaşları Gülse Birsel ve Ata Demirer’in cenazeye katılmamaları dikkat çekti. İkili, cenazeye katılmak yerine çelenk göndermeyi tercih etti. Gülse Birsel, sosyal medya üzerinden “Kubilay’ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz” ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirirken, Ata Demirer ise “Güzel zamanlar, güzel yıllar… Çok erken bir veda. Allah rahmet eylesin” sözleriyle Vural Çelik’e veda etti.

Vural Çelik’in Gülse Birsel’e Kırgınlığı

Vural Çelik, Avrupa Yakası dizisinden ayrıldıktan sonra dizinin senaristi Gülse Birsel ile aralarında bir kırgınlık olduğunu belirtmişti. Bir programda Birsel’i isim vermeden eleştiren Çelik, “Dizinin beyin takımından bir isme teşekkür etmiyorum. O kişi erkek değil, dişi” diyerek aralarındaki gerginliği ortaya koymuştu.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Jennifer Lopez’in American Idol Kararı: Sadece Bir Reality Yıldızı mı?

Jennifer Lopez, ‘American Idol’ jüriliği ile kariyerinde risk aldı, ancak müzik, sinema ve televizyon dünyasında önemli bir figür haline gelmeyi başardı.

Arka Sokaklar’da Narin Cinayeti İşlendi: Türkiye Ağladı

Arka Sokaklar dizisinin son bölümü, Narin Güran cinayetini andıran Yasin isimli çocuğun trajik ölümünü işledi. Tüm Türkiye gözyaşlarına boğuldu.

Hailey Bieber, Justin’in Diddy ile Bağına Dair İddialara Cevap Verdi

Hailey Bieber, Justin Bieber’ın Diddy ile ilişkisine dair söylentilerin ortasında cesur bir paylaşım yaptı. İşte detaylar ve arka planda yaşananlar.

Yeliz Yeşilmen’in Acı İtirafı: Babası Tarafından Kemerle Dövüldü

Yeliz Yeşilmen, katıldığı programda babasının kendisini kemerle dövdüğünü ve aile içinde yaşadığı şiddeti ilk kez anlattı. Bu açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.